İett Otobüsünde Vurulan Üniversiteli Kızın Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı - Son Dakika
Güncel

İett Otobüsünde Vurulan Üniversiteli Kızın Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı

İett Otobüsünde Vurulan Üniversiteli Kızın Cenazesi Adli Tıp\'tan Alındı

Fatih'te dün otobüs içerisinde Mehmet Ekinözü tarafından vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede vefat eden üniversite öğrencisi Özge Gündoğan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alındı.

07.03.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te dün otobüs içerisinde Mehmet Ekinözü tarafından vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede vefat eden üniversite öğrencisi Özge Gündoğan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alındı. Özge Gündoğan, bugün kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 2. Sınıf Öğrencisi 21 yaşındaki Özge Gündoğan, dün saat 16.00 sıralarında, Fatih Millet Caddesi'nde bir İETT otobüsü içerisinde Mehmet Ekinözü tarafından tabancayla vurularak ağır şekilde yaralanmıştı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Özge Gündoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Adli Tıp Kurumu'na götürülen Özge Gündoğan'ın otopsi işlemleri tamamlandı. Gündoğan'ın cenazesini almaya gelen ağabeyi Mehmet Gündoğan ve yakınları çok üzgündü. Özge Gündoğan'ın bugün defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İett Otobüsünde Vurulan Üniversiteli Kızın Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Görür, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.


Advertisement