İfk'lı Mezunlar Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

İfk'lı Mezunlar Kuşadası'nda Buluştu

İfk\'lı Mezunlar Kuşadası\'nda Buluştu

Eğitimde 50. yılını kutlayan İzmir’in ve Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından, İzmir Özel Fatih Koleji (İFK) mezunları Kuşadası Pine Bay Otel’de bir araya geldi.

04.03.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimde 50. yılını kutlayan İzmir'in ve Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarından, İzmir Özel Fatih Koleji (İFK) mezunları Kuşadası Pine Bay Otel'de bir araya geldi. 500'e yakın mezunun buluştuğu geceye emekli öğretmenler de katıldı. Hem sıra arkadaşlarıyla hem de öğretmenleriyle hasret gideren İzmir Fatihliler, unutulmaz bir gece geçirdi. Öğrenciler 10. Yıl Marşı ile coşarken, barkovizyonda da eski yıllardan fotoğraflarını izledi.

Eski dostları bir araya getiren İzmir Özel Fatih Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Yurdanur Sak, "Bizleri Atatürk ilkelerine bağlı, vatanına, milletine, bayrağına yararlı birer birey olarak yetiştirdikleri için başta merhum Necdet Doğanata hocamıza ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Gecelerden elde edilen gelirle, geçen yıl Antalya Zihinsel Engelliler Vakfına maddi yardım yaptık. Bu yıl da Atatürk Devlet Hastanesi ortopedi servisinde bir odayı tefriş ettik ayrıca 5 adet tekerlekli sandalye aldık" dedi.

Gece yemekte hasret gideren dostlar, geç saatlere kadar sohbet ederek, 29 Mayıs'ta okulda düzenlenecek olan geleneksel pilav gününde buluşmak üzere vedalaştılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İfk'lı Mezunlar Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement