İftar Çadırları Doldu Taştı - Son Dakika
Güncel

İftar Çadırları Doldu Taştı

İftar Çadırları Doldu Taştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak kurulan iftar çadırları bu yıl da Başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

29.06.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak kurulan iftar çadırları bu yıl da Başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Ayı'nda Büyükşehir Belediyesi, 7 farklı noktada kurduğu Ramazan çadırları ile Başkentli konuklarını ağırladı.

Ulus'ta Hacı Bayram Cami yanı ve Gençlik Parkı, Sincan'da Lale Meydanı, Yenimahalle'de OSTİM Metro Durağı, Altındağ'da Siteler Girişi Üst Geçit Ayağı, Mamak'ta Abidinpaşa Makro Market yanı ve yolcular için AŞTİ'de kurulan iftar çadırları Ramazan ayı boyunca Başkentli konuklarını ağırlayacak.

İFTAR ÇADIRI VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Oruçlarını Büyükşehir Belediyesi iftar çadırlarında açan vatandaşlar, menülerden ve yapılan organizasyondan memnun kaldıklarını belirtti. Büyükşehir Belediye çadırında iftar yapan Şule Özdilekçi, "Çubuk'tan geldim. Gençlik parkında gezerken otobüs saatine yetişemedik ve orucumuzu burada açtık. Yemekler çok güzel halkın isteklerini, beklentilerini karşılayacak düzeyde bir organizasyon olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Hacı Uğur Bulut isimli vatandaş ise "1971 yılından 2005 yılına kadar Almanya'da yaşadım. Buraya Şentepe'den geldim. Yemekler lezzetli. personel gelen vatandaşlara sıcak ve güler yüzlü yaklaşıyor. 3 çeşit yemek ve tatlı ikram ediliyor. Allah olmayanlara da versin. Başkan Gökçek'e çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İftar Çadırları Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement