İftar Saati Yolda Kalan Tır Sürücüsüne Polis Yardımı - Son Dakika
Güncel

İftar Saati Yolda Kalan Tır Sürücüsüne Polis Yardımı

İftar Saati Yolda Kalan Tır Sürücüsüne Polis Yardımı

Balıkesir’den Ankara istikametine seyir halinde olan TIR’ın ön panelinde çıkan yangından dolayı yolda kalan sürücü, orucunu İnegöl Bölge Trafik İstasyonu ekipleriyle birlikte açtı.

01.07.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'den Ankara istikametine seyir halinde olan TIR'ın ön panelinde çıkan yangından dolayı yolda kalan sürücü, orucunu İnegöl Bölge Trafik İstasyonu ekipleriyle birlikte açtı.

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir'den Eskişehir'e seyir halinde olan Ramazan Kuyucak yönetimindeki 10 V 8489 plakalı TIR'ın Huzur Mahallesi mevkinde ön panelinden dumanlar çıkmaya başladı. Dumanları gören şoför TIR'ı yol kenarına çekti. Yangına müdahale etmeye çalışan şoförün yardımına olay yerinden geçen İnegöl Bölge Trafik İstasyonu ekipleri koştu. Ekipler şoföre yardımcı olurken, haber verilmesi üzerine gelen elektrikçi, aküden çıkan arızayı giderdi.

Arızanın giderilmesinin ardından yoluna devam etmek isteyen şoförü, iftar vaktine az süre kaldığı için salmayan ekipler iftara davet ettiler. Daveti kabul eden şoförü araçlarına alan ekipler, istasyon merkezine giderek beraber iftar yaptılar.

TIR şoförü Ramazan Kuyucak, "Balıkesir'den Ankara istikametine giderken, İnegöl'e girişte aracın yanından dumanlar çıktığını gördüm ve TIR'ı kenara çektim. Elektrik sorunu olmuş. Allah razı olsun bölge trafik ekipleri gelerek yardımcı oldular. Elektrikçi buldular, sorunu giderdik. İftar vaktine denk geldiği için bana iftar yemeği ikram etmek istediler. Allah onlardan razı olsun. Teşekkür ediyorum" dedi.

10 yıldan bu yana şoförlük yaptığını aktaran Kuyucak, "Daha önce böyle bir uygulamaya denk gelmedim. İnegöl'de ilk kez böyle bir destek aldım. Emniyet ekipleri sağ olsun beni istasyonlarına götürdüler, orada beraber iftar yaptık. Ardından da yoluma devam edeceğim" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İftar Saati Yolda Kalan Tır Sürücüsüne Polis Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • inegöllü: Eeee.Ne var bunda.Normal bir durum.Kendi memleketimizde kendi insanımız yolda kalmış.Hem de ramazanda.Bir bardak suda mı vermeyelim. 0 0 Yanıtla
  • Türkiye'de Millet Bahçeleri Vatandaşları Ağırlamaya Hazır
    12:24 Türkiye'de Millet Bahçeleri Vatandaşları Ağırlamaya Hazır

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, 81 ilde hayata geçirilen millet bahçeleri, yaz mevsiminde vatandaşları ağırlamak için hazırlandı.

  • Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı
    12:19 Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı

    Afganistan'ın bazı bölgelerinde son üç gündür etkili olan şiddetli yağış, kar yağışı ve sel baskınları sonucunda 33 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Seller nedeniyle 600'den fazla ev hasar gördü, tarım arazileri ve yollar tahrip oldu. Yardım kuruluşları selden etkilenen ailelere yardım sağlamaya devam ediyor.

  • Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi
    12:19 Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan sürücü, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza, Alipaşa Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ali Kayan kavşağı istikametinden Çetin Emeç Bulvarı istikametine seyreden Fatme Yıldız (60) idaresindeki TX 1357 TM plakalı (Bulgaristan) otomobil, sürücüsünün rahatsızlanarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Fatme Yıldız'a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    12:19 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralılardan 4'ü hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi ve defnedildi.

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Parklarını Yeniliyor
    12:17 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Parklarını Yeniliyor

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında çocukların vakit geçirecekleri parklarda tamirat, bakım ve yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.


Advertisement