İftar Sofralarında Kardeşlik İnşa Ediliyor - Son Dakika
Yerel

İftar Sofralarında Kardeşlik İnşa Ediliyor

İftar Sofralarında Kardeşlik İnşa Ediliyor

ANKARA (İHA) – Ankara Mamak’ta Demirlibahçe Mahallesi sakinleriyle iftar programında bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ramazan ayı oruç, kuran, ibadet ayı olmanın ötesinde birliğin, beraberliğin ve kardeşliğinde ayıdır" dedi.

16.06.2016 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (İHA) – Ankara Mamak'ta Demirlibahçe Mahallesi sakinleriyle iftar programında bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ramazan ayı oruç, kuran, ibadet ayı olmanın ötesinde birliğin, beraberliğin ve kardeşliğinde ayıdır" dedi.

Mamak Belediyesi tarafından yürütülen 'Mahallede İftar Var' programı bu kez Demirlibahçe ve Şafaktepe Mahallelerinde gerçekleştirildi. 'Mahallede İftar Var' programlarıyla bir araya gelen mahalle sakinlerine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları da eşlik etti.

Orucunu Demirlibahçe Mahallesi sakinleriyle birlikte açan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ramazan ayı oruç, kuran, ibadet ayı olmanın ötesinde birliğin, beraberliğin ve kardeşliğinde ayıdır. İşte bu sofraları kurmaktaki amacımız kardeşliği pekiştirmektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Demirlibahçe Mahallesi'nde iftarını açan Akgül, daha sonra Şafaktepe Mahallesi'ne geçerek buradaki iftar programına katıldı. Akgül, "Aynı sofra etrafında bir araya gelerek eski ramazanların ruhunu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde yeniden canlandırıyoruz. Her gün iki mahallede iftar programı düzenliyoruz ayrıca Ramazan ayı boyunca Kosova'da iftar çadırımız kuruluyor" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Sofralarında Kardeşlik İnşa Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement