İftar, Teravih, Sahur Koşturuyor - Son Dakika
Yerel

İftar, Teravih, Sahur Koşturuyor

İftar, Teravih, Sahur Koşturuyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftar, teravih, sahur programı demeden çalışmalarını sürdürüyor.

11.06.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftar, teravih, sahur programı demeden çalışmalarını sürdürüyor.

İftardan sahura kadar aralıksız olarak şehirde temaslarını sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlular'ı mütevazi iftar sofralarında bir araya getirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin dün akşam Akçaabat'ta düzenlediği iftar programında binin üzerinde vatandaş bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, kamu kurum ve kuruluşları ile STK'ların temsilcileri ve vatandaşlar iftar programında hazır bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat'taki iftar programının ardından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün vedası anısına vali yardımcıları tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

Burada katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, Vali Öz'ün Trabzon'dan ayrılmasının kendilerini son derece üzdüğünü kaydederken, "Ben Sayın Valimi bir belediye başkanı olarak şöyle tanıdım: Hayatımda şehri idare eden bir mülki amir olarak, onun kadar mütevazı birisini tanımadım. Hiçbir gurur ve kibri olmayan bir vali. Bundan sonraki hem aile hayatlarında hem ülkeye hizmette huzur ve başarı dileklerimiz her zaman sizinledir. Sayın Valim size ülkenin ihtiyacı vardır. Bu ülkenin çok çok problemlerini omuzlayacağınıza inanıyoruz. Sizi hiç unutmayacağız ve sizi şehir olarak çok seviyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftar programlarının ardından teravih namazı öncesi ve sonrasında Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camisi bahçesinde Çalışma ve Soyla Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'nin de hazır bulunduğu programda vatandaşların yatırımlar ile ilgili sorularını yanıtlayan başkan Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı'nın Trabzon'un şehir merkezini tam olarak iki kat büyüteceğini ifade ederken, "Bu yatırım Trabzon için çok büyük bir yatırımdır. Bakınız Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) kaç yılda bitirildi. Uzun yıllar bu yola hiç çivi çakılmadığı oldu. Kanuni Bulvarı öyle mi? Çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. İşte eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki fark budur" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu ve Başkan Gümrükçüoğlu geceyi Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından organize edilen sahur programına katılarak noktaladılar. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar, Teravih, Sahur Koşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement