İftarda Şenlik Var' Selendilileri Kahkahaya Boğdu - Son Dakika
Yerel

İftarda Şenlik Var' Selendilileri Kahkahaya Boğdu

İftarda Şenlik Var\' Selendilileri Kahkahaya Boğdu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Ramazan ayı dolayısıyla gezici Ramazan TIR’ı ile 17 ilçede vatandaşlarla buluşturduğu "İftarda Şenlik Var" isimli tiyatro oyunu, Selendi ilçesinde büyük beğeni topladı.

05.07.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın Ramazan ayı dolayısıyla gezici Ramazan TIR'ı ile 17 ilçede vatandaşlarla buluşturduğu "İftarda Şenlik Var" isimli tiyatro oyunu, Selendi ilçesinde büyük beğeni topladı.

Sinan Bengier, Ayberk Atilla ve Ahmet Çevik gibi ünlü isimlerin yer aldığı tiyatro oyunu Selendili vatandaşları kahkahaya boğdu. Ramazan ayı nedeniyle 17 ilçedeki vatandaşlarla buluşan 'İftarda Şenlik Var' adlı orta oyunu Selendi Üçeylül Ortaokulu bahçesinde sahnelendi. Başrollerinde Ahmet Çevik, Ayberk Atilla, Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Selin Bayraktar ve Ender Gülçiçek'in yer aldığı orta oyunu, Selendili vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Programa, Selendi İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Ertürk Yıldız, Hakim Ramazan Türkmen, Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinatörü Mustafa Başyiğit, MHP Selendi İlçe Başkanı Salim Çıplak ve çok sayıda Selendili vatandaş katıldı. Geleneksel orta oyunu öğelerini günümüze uyarlayarak sunan oyun, usta oyuncu Ayberk Atilla'nın seyirciyi selamlamasıyla başlıyor, yılların eskitemediği oyuncu Sinan Bengier'in sahneye girip, Ayberk Atilla ile davul ve maniler eşliğinde tatlı atışmalarıyla devam ediyor. Arap bacının Tuzsuz Deli Bekir'e duyduğu aşkı anlatan orta oyun, ibiş, mahalle kabadayısı ve izdivaç programlarına yaptığı göndermeler ve oyuncularının unutulmaz performanslarıyla Selendili tiyatro severlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Seyircinin oyuna katılımını da sağlayan tiyatro oyuncuları, izleyicisinden tam not aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftarda Şenlik Var' Selendilileri Kahkahaya Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement