İgc'den Tarık Dursun K.'ya Onur Üyeliği - Son Dakika
Yerel

İgc'den Tarık Dursun K.'ya Onur Üyeliği

İgc\'den Tarık Dursun K.\'ya Onur Üyeliği

İzmir’in yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan gazeteci, yazar, şair ve sinema eleştirmeni Tarık Dursun K., İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nun oybirliğiyle aldığı kararla, Cemiyet onur üyeliğine kabul edildi.

23.09.2014 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan gazeteci, yazar, şair ve sinema eleştirmeni Tarık Dursun K., İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun oybirliğiyle aldığı kararla, Cemiyet onur üyeliğine kabul edildi.

Tarık Dursun K.'nın İzmir Gazeteciler Cemiyeti onur üyesi olmasının Cemiyet ve İzmir basını için gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Atila Sertel, "Engin bilgisi ve birikimiyle, kitaplarıyla, köşe yazılarıyla, ortaya koyduğu onlarca eserle ülkenin aydınlanması yönünde önemli hizmetlerde bulunmuş Tarık Dursun K.'nın Cemiyetimizin onur üyesi olması yönünde oybirliğiyle karar aldık. Ailemize böylesine önemli bir ismin katılması bizler için önemli ve anlamlı" dedi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti onur üyeliğine kabul edilen Tarık Dursun K.'nın onur üyeliği beratı önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle takdim edilecek. Törende İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Karabağlar Belediyesi işbirliğiyle Tarık Dursun K. fotoğraflarından oluşan bir sergi ve Tarık Dursun K.'nın gazeteci, edebiyatçı ve sinemacı kimliğini anlatan bir panel de gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İgc'den Tarık Dursun K.'ya Onur Üyeliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement