İGDAŞ'ın Kamu Spotları Sinemalarda - Son Dakika
Güncel

İGDAŞ'ın Kamu Spotları Sinemalarda

İGDAŞ\'ın Kamu Spotları Sinemalarda

Güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımına yönelik hazırlanan spotlar, İstanbul genelindeki 65 sinema salonunda gösterilmeye başlandı.

24.12.2013 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İGDAŞ'ın güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımına yönelik hazırladığı spotlar, İstanbul genelindeki 65 sinema salonunda gösterilmeye başlandı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, sinema spotları, kullanıcıları, doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanımıyla ilgili hassas olmaya davet ediyor.

Doğalgaz işletmeciliğinde güvenlik unsurunu her şeyin üzerinde gören İGDAŞ, hazırladığı güvenli doğalgaz kullanımına yönelik spotları şimdi de İstanbul genelinde 65 sinema salonunda göstermeye başladı. 5 milyondan fazla İstanbullu'ya hizmet veren İGDAŞ, sinema spotlarında doğalgazın hiçbir sorun yaşanmadan, güvenli olarak kullanılabilmesi için gereken şartları anlatıyor.

Güvenli kullanımın yanı sıra tasarruflu kullanımı da önemseyen İGDAŞ, hazırladığı diğer spotla tasarruflu doğalgaz kullanımına yönelik pratik öneri ve alınacak önlemleri anlatıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, geçen yıl hazırladıkları kamu spotları sayesinde 35 ulusal kanal aracılığıyla milyonlarca kişiye ulaştıklarını, bu yıl yeni kamu spotlarının yine ulusal kanallarda yayınlanmaya başladığını kaydetti.

Hazırladıkları sinema spotlarını sinema salonlarında da göstermeye başladıklarını aktaran Aslan, "Kışın geldiği bugünlerde güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımı için dikkat edilmesi gereken noktaları birçok kanaldan hatırlatıyor ve tüm Türkiye'yi dikkatli olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İGDAŞ'ın Kamu Spotları Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement