Iğdır'a Atanan Vali Alpman Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Iğdır'a Atanan Vali Alpman Görevine Başladı

Iğdır\'a Atanan Vali Alpman Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan son kararnameyle Iğdır Valisi olarak atanan Mülkiye Müfettişi Ahmet Turgay Alpman, yeni görevine başladı.

10.06.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan son kararnameyle Iğdır Valisi olarak atanan Mülkiye Müfettişi Ahmet Turgay Alpman, yeni görevine başladı.

Ankara'dan hava yolu ile Iğdır'a gelen Vali Ahmet Turgay Alpman'ı valilik önünde İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ulus, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri karşıladı.

vali Alpman, valilik önünde kurum amirlerince düzenlenen karşılama programının ardından makamında "hayırlı olsun" dileklerini kabul etti. Valilik şeref defterini imzalayan Alpman, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Iğdır'ın Türkiye'nin Orta Asya ve Türk Cumhuriyetlerine kapısı olduğunu, bu yüzden büyük önem arz ettiğini söyledi. Iğdır'da hizmet anlamında yapılması gereken ne varsa yapacağına ifade eden Vali Alpman," Iğdır'a ve memleketimize hizmet etmekten dolayı büyük bir şeref duyuyorum. Bu hizmetimin sonunda buradan alnımın ve yüzümün akıyla ayrılmayı umut ediyorum. Sizlerle birlikte, hepimiz, herkesi kucaklayarak güzel bir çalışma ortamı yaratacağımıza inanıyorum. Bu çalışmaların sonucunda Iğdır, umarım daha güzel yerlere gelir. Iğdır'ın kalkınması için, gelişmesi için ne gerekiyorsa birlikte ter dökeceğiz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'a Atanan Vali Alpman Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement