Iğdır'da 4 Kişi Hırsızlıktan Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da 4 Kişi Hırsızlıktan Tutuklandı

Iğdır\'da 4 Kişi Hırsızlıktan Tutuklandı

Iğdır’da çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

04.02.2016 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince uzun süredir takip edilmekte olan A.B., B.B., A.B. ve H.M. isimli şahıslar, Şemsettin Uzun Bulvarı üzerinde çalıntı otomobille yakalandı. Yapılan incelemeler ve şüphelilerin alınan ifadeleri doğrultusunda Karakoyunlu ilçesinde bir markette hırsızlığa teşebbüs ettikleri, Iğdır 14 Kasım Mahallesi'nde bir iş yerinden kilit kırmak suretiyle hırsızlık yaptıkları, İlham Aliyev Caddesi üzerindeki bir okulda hırsızlığa teşebbüs ettikleri, Iğdır Devlet Hastanesi civarında bir kafeteryadan LCD TV, notebook, çay ocağı, güvenlik kamera sistemleri ve bazı değerli eşyaları çaldıkları, İlham Aliyev Caddesi'nde bulunan bir marketten para ve değerli eşya çaldıkları ve yine çeşitli suçlarda kullanmak üzere güveni kötüye kullanma suretiyle iki ayrı otomobili çaldıkları tespit edildi. 4 zanlı hakkında il genelinde toplam 7 iş yerinden hırsızlık ve oto hırsızlığı suçlarından işlem yapıldı. Şüphelilerden A.B.'nin yine il genelinde son iki yıl içerisinde karıştığı hırsızlık suçlarından hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve arandığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da 4 Kişi Hırsızlıktan Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement