Iğdır'da 6 Yaşındaki Enes 3 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da 6 Yaşındaki Enes 3 Gündür Kayıp

Iğdır\'da 6 Yaşındaki Enes 3 Gündür Kayıp

Iğdır'da 6 yaşındaki Enes 3 gündür kayıp (Görüntü ekiyle) Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce Köyü'nde oyun oynamak için evden çıkan 6 yaşındaki Enes Tosun'dan 3 günden beri haber alınamıyor.

01.07.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da 6 yaşındaki Enes 3 gündür kayıp (Görüntü ekiyle)

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce Köyü'nde oyun oynamak için evden çıkan 6 yaşındaki Enes Tosun'dan 3 günden beri haber alınamıyor. Köyde geniş çaplı arama yapılırken görgü tanıklarının ifadesine göre Enes'in kırmızı bir otomobille kaçırıldığı yolundaki iddialar araştırılıyor.

Tuzluca ilçesine 23 kilometre uzaklıktaki Güllüce Köyü'nde yaşayan Metin- Bahar Tosun çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Enes Tosun, geçtiğimiz 29 Haziran günü oyun oynamak için evden çıktı. Köyde bakkal dükkanı işleten babası Metin Tosun (33), ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Enes'in uzun süre eve gelmemesi üzerine endişelendi. Oğlunu köyde aramaya başlayan Metin Tosun, bir arkadaşından Enes'in 33 plakalı kırmızı bir otomobile bindiğini öğrendi. Baba Tosun, bunun üzerine jandarma ve AFAD ekiplerine haber vererek yardım istedi. Köyde 3 günden beri arama yapan jandarma, Enes Tosun'un izine rastlayamadı. Jandarma, Enes'in kırmızı otomobille kaçırılma ihtimali üzerinde durarak geniş çaplı soruşturma başlattı. AFAD ekipleri de arama köpekleriyle birlikte Enes'i bulma çalışmalarını sürdürüyor.

Metin Tosun, kırmızı otomobilin köye geldiğini herkesin gördüğünü, ancak şüphelenmediklerini bildirdi. Bir arkadaşının Enes'i otomobile binerken gördüğünü söylemesiyle ilgili Metin Tosun, "Kimseyi zan altında bırakmak istemiyoruz. Günlerdir jandarma oğlumu arıyor ancak bulamıyor. Gidebileceği her yere bakıldı. Kırmızı bir otomobilin kaçırdığı ihtimali üzerinde duruluyor. Tek isteğim oğlumun sağ olarak bulunması"diye konuştu.

Oğlunun bulunması için yetkililerden yardım isteyen gözü yaşlı annesi Bahar Tosun ise, "Oğlum için canımı veririm. 3 gündür gözüme uyku girmiyor. Ben oğlum olmadan yaşayamam" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da 6 Yaşındaki Enes 3 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • irfan atam: İnşallah iyi haber haberlerini alırız . 0 0 Yanıtla

Advertisement