Iğdır'da Çatışma - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Çatışma

Iğdır’da bir grup PKK üyesi, yolda seyreden araca ateş açarken, bölgeye gelen jandarma unsurlarına da roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

21.07.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da bir grup PKK üyesi, yolda seyreden araca ateş açarken, bölgeye gelen jandarma unsurlarına da roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, olayın dün saat 21.30 sıralarında merkeze bağlı Kavaktepe mahallesi Pamuk geçidi mevkisinde yaşandığı belirtildi. Açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Pamuk geçidi mevkiinde bir çekiciye uzun namlulu silahlarla ateş edilmek suretiyle Iğdır- Ağrı Doğubayazıt karayolu trafiğe kapatılmıştır" denildi. Olaya müdahale eden jandarma unsurlarına bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Terörist ateşlerine unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiş ve unsurlarımız tarafından açılan karşı ateşleri üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırıda, herhangi bir zayiat meydana gelmemiş olup, bir araçta maddi hasar meydana gelmiştir. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır." - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da Çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement