Iğdır'da Demokrasi Nöbeti - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Demokrasi Nöbeti

Iğdır\'da Demokrasi Nöbeti

Iğdırlılar FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı, demokrasi nöbeti tutuyor.

10.08.2016 05:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdırlılar FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı, demokrasi nöbeti tutuyor.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'nun darbe girişimin protesto eden Iğdırlılar bir yandan demokrasi nöbeti tutarken, diğer yandan darbe gecesiyle ilgili başlarından geçen hadiseleri açılan deftere yazıyorlar.

Ak Parti Iğdır İl Gençlik Kolları Başkanı Metin Akkuş yaptığı açıklamada, Atatürk caddesi üzerinden Valilik Konağında devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlara darbe gecesinde başlarından geçen hadisleri yazmak için defter açtıklarını anlattı.

Akkuş, "Bu fikri teşkilat olarak ortak verdiğimiz kararla hayata geçirdik. Buradaki amacımız darbe girişimi gecesini yaşananları halkın gözünden görüp, yeterli done görülmesi durumunda kitapçık haline getirmeyi düşünüyoruz. Bu da gelecek nesillere yaşanan hain planın halkın dilinde belgelenmiş bir çalışma olarak ortay çıkacaktır " dedi.

15 temmuz gecesinde sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği emirle meydanlara koştuklarını anlatan Emin Alkan isimli vatandaş konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu darbe girişimi çok şükür atlattık, ülkemize, bayrağımıza, milletimize hayırlı olsun. Maalesef bu hainler içimize kadar sızmıştılar, Türk askeri elbisesini giyerek, bu hain planı çizdiler. Halk olarak buna müsaade etmedik ve ettirmeyeceğiz. Bende bu deftere o gece olanları anlattım, ben ölürsem en azından bir tanıdığımız biri okuduğunda neler yaşadığımızı görmüş olacak" diye konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da Demokrasi Nöbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement