Iğdır'da Fuhuş ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Fuhuş ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama

Iğdır\'da Fuhuş ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, ‘fuhuş, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti operasyonu’ kapsamında 27 kişi gözaltına alındı.

16.06.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 'fuhuş, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti operasyonu' kapsamında 27 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Iğdır'ın Aralık ilçesinde bir otelde 'fuhuş, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti' yapıldığı ihbarını alan Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu mekana operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda; fuhşa teşvik, aracılık, yer temin etmek ve zorla insan ticareti yapmak suçlarından C.A., A.Z., Ö.T., V.A. ve G.O.A ile birlikte 15'i Türk vatandaşı 7'si yabancı toplam 22 kadın gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan A.Z ile V.A. tutuklanarak Iğdır Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Operasyonda yakalanan 15 Türk vatandaşı kadın yapılan sağlık kontörlerinin ardından serbest bırakılırken, 7 yabancı uyruklu kadını ise sınır dışı edildi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da Fuhuş ve Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement