Iğdır'da Kanalizasyon Çalışması - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da Kanalizasyon Çalışması

Iğdır\'da Kanalizasyon Çalışması

Iğdır Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Özgür, Karaağaç ve 14 Kasım mahallelerinde başlattığı kanalizasyon çalışmasını sürdürüyor.

23.01.2015 15:01  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü; Özgür, Karaağaç ve 14 Kasım mahallelerinde başlattığı kanalizasyon çalışmasını sürdürüyor.

Çalışma alanlarını denetleyen Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hikmet Kurun, ilgililerden bilgi verdi. Ardından bir açıklama yapan Kurun, kanalizasyon çalışmalarına şehrin değişik mevkilerinde devam ettiklerini belirterek, "Özgür Mahallesi ve Karaağaç Mahallesi'ni kapsayan 4,5 kilometre yol üzerinde çalışmalarımız sonucu 1,5 kilometrelik mesafeyi mesken bağlantılarıyla birlikte bitirmiş durumdayız. Şu an Karaağaç ve Özgür mahallelerinin kesiştiği köprü dediğimiz mevkide çalışmalarımız devam ediyor. Öte yandan bir diğer ekibimizde 14 Kasım Mahallesi 737. Sokak'ta çalışmalarına devam ediyor. Burada da yaklaşık 1,5 kilometre yolun kanalizasyonu bitmek üzeredir. Eş başkanlarımız Murat Yikit ve Şaziye Önder'in talimatları doğrultusunda şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Kanalizasyon Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement