Iğdır?da Nevruz'u 500 Kişi Kutladı, Bin Polis Görev Yaptı - Son Dakika
Güncel

Iğdır?da Nevruz'u 500 Kişi Kutladı, Bin Polis Görev Yaptı

Iğdır?da Nevruz\'u 500 Kişi Kutladı, Bin Polis Görev Yaptı

Iğdır'da Nevruz'u 500 kişi kutladı, bin polis görev yaptıIğdır'da düzenlenen Nevruz kutlamasına 500 kişi katılırken, bin polis memuru görev aldı.

21.03.2016 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da Nevruz'u 500 kişi kutladı, bin polis görev yaptı

Iğdır'da düzenlenen Nevruz kutlamasına 500 kişi katılırken, bin polis memuru görev aldı.

İlham Aliyev Bulvarı üzerinde bulunan Pancar Kantarı alanında yapılan Nevruz kutlamasına HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Iğdır eski Milletvekili Kıznaz Türkeli ile 500 kadar vatandaş katıldı. İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, çok geniş güvenlik önlemleri alındığını, etkinlikte bin polis memurunun görev yaptığını bildirdi. Polis kameralarının yanı sıra emniyete ait drone ile havadan çekim yapıldı.

Eski milletvekili Kıznaz Türkeli, Azeri türküsü olan 'Olmaz olmaz'ı oynadı. Ektinlikte konuşan Ertuğrul Kürkçü, "Sayın Öcalan'ın üstündeki tecrit kalkmadıkça bu ülkeye barış gelmeyecektir. Tecrit sürdüğü sürece çatışma var demektir. Tecrit kalktığında Öcalan ile barış gelecektir. Bizim dokunulmazlık zırhımızı kaldırıp hapse sokmak istiyorsanız önce kendi hırsızlarınızı hapse atınız. Önce hırsızı getirin, önce hırsızı yargılayın. Kendi hırsızını yargılayamayanlar bizim vekilleri nasıl yargılayacaklar? Buradan saraya diyorum ki bütün bunları sen padişah olmak için yapıyorsun" diye konuştu.

Nevruz ateşi yakıldıktan sonra halay çekildi ve etkinliğe katılanlar dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır?da Nevruz'u 500 Kişi Kutladı, Bin Polis Görev Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement