Iğdır'da Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da Şiir Dinletisi

Iğdır\'da Şiir Dinletisi

Iğdır İmam Hatip Ortaokulu tarafından “Kutlu Doğum Haftası “kapsamında “Peygamber Sevgisi” konulu şiir dinletisi düzenlendi.

18.04.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır İmam Hatip Ortaokulu tarafından "Kutlu Doğum Haftası "kapsamında "Peygamber Sevgisi" konulu şiir dinletisi düzenlendi.

Iğdır Kültür Sarayı'nda yapılan şiir dinletisine Iğdır Valisi Davut Haner, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Ulus, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve davetliler katıldı. Dinletide Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve avukat Ahmet Tutulmaz'ın yanı sıra emniyetinden, jandarmadan, üniversitenden ve çeşitli meslek grubundan şairler şiirlerini seslendirdi.

İki Cihan Güneşi Peygamberimiz Hz. Muhammed'i (S.A.V) anlatan şiirler, okuyanlar duygulu anlar yaşattı.

Dinletinin ardından Iğdır Valisi Davut Haner, Süleyman Çelebi'nin yazdığı "Mevlid" şiirinden iki beyit okuyarak katılımcılara plaket verdi.

Programın güzel olduğuna vurgu yapan Iğdır Valisi Davut Haner, emeği geçenleri kutladığını belirtti. Haner, "Peygamber Efendimizi en güzel şiirlerle anlattınız. Şiir tadında, şiir güzelliğinde gönlümüzün huzur bulduğu nice programlar diliyorum. Daha önce de Aşura, Ehli Beyt sevgisi konulu şiirler yapmıştık, daha güzel şiir programlarında buluşmak dileği ile Peygamber Efendimizin sevgisine mazhar olmayı diliyorum" şeklinde konuştu.

Program Mevlevi gösterisi ile sona erdi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement