Iğdır'daki Gümrük Memurlarına Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Iğdır'daki Gümrük Memurlarına Yönelik Operasyon

Iğdır'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında gümrük memurlarının da bulunduğu 18 kişiden 4'ü daha adliyeye sevk edildi.

19.12.2013 12:46  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınanlardan M.G, T.G, S.V. ile R.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki 3 kişinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Iğdır, İstanbul, Gaziantep ve Artvin'de 2 yıllık teknik takip sonucu 16 Aralık'ta belirlenen adreslere düzenlediği operasyon kapsamında Nahçivan Gümrük Müdürü Mir Muhammed Seyidov ile Dilucu Sınır Kapısı çalışanlarının da aralarında bulunduğu 7'si gümrük memuru, 18 kişi gözaltına alınmış, operasyonda 130 bin dolar, 50 bin lira, 1 ruhsatsız silah ve çok sayıda belge ele geçirilmişti. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 9'u tutuklanmıştı. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iğdır'daki Gümrük Memurlarına Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement