Iğdır'daki Terör Operasyonu - 6 Kişi Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Iğdır'daki Terör Operasyonu - 6 Kişi Serbest Bırakıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Iğdır'daki terör operasyonu- Şüphelilerin adliyeden çıkışı- Adliye önünde toplanan partililerin karşılaması- Şüphelilerin kalabalıkla tokalaşması Iğdır'daki terör operasyonu Iğdır'da PKK, KCK ve gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG/H) üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınanlardan 6'sı daha serbest bırakıldı.

27.07.2015 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Iğdır'daki terör operasyonu- Şüphelilerin adliyeden çıkışı- Adliye önünde toplanan partililerin karşılaması- Şüphelilerin kalabalıkla tokalaşması Iğdır'daki terör operasyonu Iğdır'da PKK, KCK ve gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG/H) üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınanlardan 6'sı daha serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, önceki gün düzenlediği operasyonda gözaltına alınan eski Iğdır Belediye Başkanı Hüseyin Malk, eski BDP il genel meclis üyesi Oğuz Ok, eski BDP yöneticisi Musa Filizkıran, BDP yöneticisi Tabibe Emin, Özgür Kadınlar Kongresi (KJA) Üyesi Nevin Gökçe ve BDP meclis üyesi Talat Aktaş, işlemlerinin ardından Iğdır Adliyesine getirildi.Cumhuriyet savcılığında ifadeleri alınan şüpheliler, tutuklanma talebiyle sevk edildikleri mahkemece "adli kontrol" şartıyla serbest bırakıldı.Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün düzenledikleri operasyonda 17 kişiyi gözaltına almış, aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Eş Başkanı Dilber Turan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Iğdır İl Eş Başkanı Zübeyde Kaynar'ın da bulunduğu 6 şüpheli, dün serbest bırakılmıştı.Gözaltındaki diğer 5 kişinin de işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği öğrenildi.

Iğdır\'daki Terör Operasyonu - 6 Kişi Serbest Bırakıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iğdır'daki Terör Operasyonu - 6 Kişi Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement