Genç Anne Doğurduğu 3 Günlük Kızını Hastaneye Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Genç Anne Doğurduğu 3 Günlük Kızını Hastaneye Bıraktı

Genç Anne Doğurduğu 3 Günlük Kızını Hastaneye Bıraktı

Iğdır'da 3 günlük kızını hastanede terk eden 19 yaşındaki L.K., polis tarafından yakalandıktan sonra "Evli değilim. Ailem duyarsa bebeği ve beni öldürür." dedi.

31.12.2015 10:07  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Devlet Hastanesi'nde doğum yapan 19 yaşındaki L.K., 3 günlük kızını hastanede terk etti. Anne L.K., polis tarafından yakalandıktan sonra verdiği ifadesinde evlilik dışı ilişki sonucu hamile kaldığını söyledi.

ANNE KISA SÜREDE YAKALANDI

Evlilik dışı yaşadığı ilişki sonucu hamile kalan L.K, sancıları artınca 26 Aralık günü gittiği Devlet Hastanesi'nde doğum yaparak kız bebek dünyaya getirdi. Bebeğini hastanede bırakarak giden L.K. kısa sürede yakalandı.

"AİLEM DUYARSA BENİ ÖLDÜRÜR"

Gözaltına alınan L.K. hamileliğini ailesinden bir sır gibi sakladığını belirterek, "Çocuğa bakacak durumum yok. Zaten evli değilim. Ailem duyarsa bebeği ve beni öldürür" dedi. İfade üzerine polis genç kadını hamile bıraktığını iddia ettiği kişiyi gözaltına aldı. Bu kişi suçlamaları kabul etmeyince DNA testi yapıldı.

AİLE BAKANI'NIN İSMİ VERİLDİ

Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Adem Safa, hastanede yapılan doğumdan sonra annesi tarafından bırakılan bebeğin kurumlarına teslim edildiğini söyledi.

Safa, "Kız çocuğun sağlık durumu gayet iyi. Bakıcı annelerimizden birisi tarafından emzirilen bebeğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun adını verdik. Sema bebek şimdi emin ellerde. Sosyal devlet olarak gerekeni yapacağız. Bebek ileride koruyucu veya evlat edinmek isteyen aileye verilebilir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Anne Doğurduğu 3 Günlük Kızını Hastaneye Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • 06: Bari bir kere emzirseydin en azindan çocuğuna süt hakkını verseydin.Gene merhametliymis öldürüp atmamis 25 0 Yanıtla
  • irem yiğit: çocuğun gelecekteki hayatının içine etmişler. koydukalrı isme bak.. 9 12 Yanıtla
  • bir anne: Allah milletimize devletimize zeval vermesin cok bakilan garip gureba var unutmayalim makamlara oturanlar gecici devlet kalicidir hep birlikte devletimize sahip cikalim baska yasayacak yerimiz yok 16 1 Yanıtla
  • nesli 21: Ya ben anlamıyorum tamam belki erkek arkadaşıyla yapmak istemisdinder anlatım sonuçta oda ihtiyaçtır ama yanı korunun barı çünkü bu çocuk büyüyene kadar burnundan gelecek 9 3 Yanıtla
  • obur: Ya nasıl insansın madem ailen öldürür madem korkuyon ne diye bu halti yiyorsun olan küçücük bebege olacak inşallah allah cezani verir 12 0 Yanıtla
  • Dmt: Yavrucağız ilerde nasıl bir psikolojide olacak yavrum :( 11 0 Yanıtla
  • kader: 20 gunluk bebegim var esim gunde 50 kere ariyo oglum napiyo agliyomu ozledim diyere sen nasil bi anasin ki terk edip gidiyosun sana en muhtac zamaninda kalbinde hic mehamet yokmu sevgi yokmu herseyden onemlisi allah korkusu yokmu 9 1 Yanıtla
  • Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü
    15:56 Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada 16 yaşındaki Kademcan'ın öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı, bir kişi serbest bırakıldı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Kız meselesi sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, M.E. isimli şüpheli havaya ateş açtıktan sonra grubun üzerlerine gelmesi üzerine bir kez daha ateş etti. Bu sırada kurşunlar 16 yaşındaki Kademcan'a isabet etti ve genç hayatını kaybetti. Şüphelilerden M.E. tutuklanırken, E.K.D. ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

  • Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti
    15:55 Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti

    Eskişehir'de bir marketten alkol çaldığı iddia edilen şahıs, yeniden markete gelerek çalışanları bıçakla tehdit etti. Şüpheli, market çalışanlarının takibi sonucu bir apartmanda yakalandı.

  • Gazi Konut, Güneyşehir'deki 500 konutun anahtar teslim törenini düzenledi
    15:55 Gazi Konut, Güneyşehir'deki 500 konutun anahtar teslim törenini düzenledi

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gazi Konut tarafından Güneyşehir bölgesinde yapımı süren 500 konut için anahtar teslim töreni düzenlendi. Törende, yapılan konutların örnek daireleri gezildi ve anahtarlar hak sahiplerine verildi.

  • Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak
    15:55 Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın'da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, hastanede yatan veya evde sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar için de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde seçim günü 260 sağlık personeli görev yapacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
    15:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında birçok kişinin ifadesi alınmıştı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.

  • Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi
    15:48 Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi.

  • Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
    15:47 Konya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

    Konya'da toplanan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Ellerinde bayrak ve dövizler taşıyan grup, Gazzelilerin destansı direnişine vurgu yaparak, düşmana korku salmaya devam ettiklerini belirtti.


Advertisement