AK Parti'li Belediye Başkanı: FETÖ'cülerin Kulakları Kesilsin, Çıkınca Tanıyalım - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Belediye Başkanı: FETÖ'cülerin Kulakları Kesilsin, Çıkınca Tanıyalım

AK Parti\'li Belediye Başkanı: FETÖ\'cülerin Kulakları Kesilsin, Çıkınca Tanıyalım

Iğdır'da Melekli Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Varol "Nereden bilelim bunlar FETÖ'cü mü değil mi? Kulağını kesin de, çıktıklarında tanıyalım" dedi.

20.07.2016 12:11  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Melekli Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Varol'un, "FETÖ'cü gruplar yarın çıkacaklar. Nereden bilelim bunlar FETÖ'cü mü değil mi? Kaç kişi yakaladın 5 bin kişi. 5 binin de kulağını kes, çıktıklarında tanıyalım" demesi güldürdü.

Valilik toplantı salonunda dün yapılan İl Koordinasyon Kuruluna Vali Ahmet Turgay Alpman başkanlık etti. Belediye Başkanı Murat Yikit (DBP), vali yardımcıları kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, belediye başkanları, bölge müdürleri ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2016 yılı yatırım programı ele alındı.

Toplantıda söz alan Melekli Beldesi Belediye Başkanı Ali Varol, karayolundan beldeye giriş verilmediğini, bu yüzden 2 kilometre uzaktan dönüp geldiklerini bildirdi. Varol, "Şikayet ettiğimizde 'kanun diyor' cevabı alıyoruz. Peki biz nasıl edelim, biz gidelim kanun bizim peşimizden gelsin. Güya yol yapmışlar yol da yol olsa kabul edeceğimm. Bu projeyi ya Avrupa'dan ya Amerika'dan ya da Ege'den alıp getirmişler. Allah aşkına yolda arabanızın tekeri patlasa, nasıl değişeceksiniz? Bir cep bile yapmamışsınız" diye yakındı.

Melekli'de 2,5 yıldan beri Belediye Başkanlığı yapan Ali Varol, darbe yapanların idam edilmesine AB'nin karşı çıktığını anımsattı. Başkan Ali Varol darbecilerin cezalarını çekip çıktıktan sonra 79 milyon içinde tanınması için değişik bir öneride bulundu. Katılımcılar tarafından gülünen Başkan Varol'un önerisi şöyle:

"3-4 gün önce bir film vardı. Valla FETÖ'cü gruplar geldiler, yarın çıkacaklar. Nereden bilelim bunlar FETÖ'cü mü değil mi? Kaç kişi yakaladın 5 bin kişi. 5 binin de kulağını kes çıktıklarında tanıyalım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Belediye Başkanı: FETÖ'cülerin Kulakları Kesilsin, Çıkınca Tanıyalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ottoman empire,: Pkk lilerinde kesilsin. Terör terördür. ayrım yok. AK partiyi takip ediyoruz. pkk ya tavrıda aynı olmalı. Bu duruma göre ak parti yada MHP arasında tercih yapacağız. 7 2 Yanıtla
  • saf: Şu kafadaki bir adam mı Belediye başkanı yapıyorsunuz ya 5 1 Yanıtla
  • serkan pirli: Belediye başkanına ne kadar yakışıyor bu laflar... 4 1 Yanıtla
  • sikintili: 3 sene oncesine kadar,ak parti,ulkemizi 8 sene fetullahla beraber,kol kola yonetti.aralari bozulunca,simdide iktidar savasindalar,hepsi bu. 4 0 Yanıtla

Advertisement