Iğdır -Minibüs Önünde Giden Kamyona Çaptı: Sürücü ile 4 Yaşındaki Kız Öldü - Son Dakika
Güncel

Iğdır -Minibüs Önünde Giden Kamyona Çaptı: Sürücü ile 4 Yaşındaki Kız Öldü

Iğdır -Minibüs Önünde Giden Kamyona Çaptı: Sürücü ile 4 Yaşındaki Kız Öldü

Minibüs önünde giden kamyona çaptı: Sürücü ile 4 yaşındaki kız öldü Suveren köyünden Iğdır'a gelmekte olan minibüs, biriket yüklü kamyona arkadan çarptı.

05.09.2015 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minibüs önünde giden kamyona çaptı: Sürücü ile 4 yaşındaki kız öldü

Suveren köyünden Iğdır'a gelmekte olan minibüs, biriket yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşının 4 yaşındaki kızı öldü.

Suveren köyünden Iğdır'a satmak için damacanalarla su taşıyan İsmail Mank, arkadaşı Ömer Uçar'ın isteği üzerine kızı Havva Uçar'ı da yanına yola çıktı. Bugün öğle saatlerinde İsmail Mank yönetimindeki 30 YE 407 plakalı minibüs, Iğdır- Doğubayazıt karayolunun 16'ncı kilometresinde önünde giden Necef Tere'in kullandığı biriket yüklü 76 DE 079 plakalı kamyona çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü İsmail Mank (42) ile yanında bulunan çocuk Havva Uçar ağır yaralandı. Iğdır Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılıncaya kadar İsmail Mank ve Havva Uçar hayatını kaybetti.

Evli ve 6 çocuk babası ve eşi hamile olan İsmail Mank ile Havva Uçar'ın cenazeleri, yapılan otopsinin Iğdır'da toprağa verildi. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır -Minibüs Önünde Giden Kamyona Çaptı: Sürücü ile 4 Yaşındaki Kız Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Adım bende kalsin: Herkes hakettigini görüyor hak ettigini yaşıyor...alma malumun ahini çıkar aheste aheste boşuna denilmemis.parayla değil bu dünya sırayla birader...sırayla gidiyorsunuz 1 7 Yanıtla
  • İsa mang: sebep aşırı hızböylece ölüm getirallah rahmet eylesin kendisibütün manga ailesine başsağlığı diliyoruz 1 1 Yanıtla Horgovlu: Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 2 0
  • yorgun: İyi insan değerlydi mekani cennet olsn 0 0 Yanıtla

Advertisement