Iğdır Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Üniversite Öğrencileri İçin Ortak... - Son Dakika
Yerel

Iğdır Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Üniversite Öğrencileri İçin Ortak...

Iğdır Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Üniversite Öğrencileri İçin Ortak...

Iğdır Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Iğdır İl Müdürlüğü üniversite öğrencileri için ortak bir çalışmaya imza atmayı planlıyor.

11.04.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Iğdır İl Müdürlüğü üniversite öğrencileri için ortak bir çalışmaya imza atmayı planlıyor.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Iğdır İl Müdürü Kasım Aydoğdu arasında yapılan görüşmelerde, gençlerin spora yönlendirilmesi ve Suveren Ana Kampüsünde yapılacak olan spor kompleksi ile ilgili ortak bir çalışma masaya yatırıldı. Iğdır Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Iğdır İl Müdürlüğü işbirliğiyle Iğdır Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere hemen hemen her spor branşından faydalanma fırsatı sunulması hedefleniyor. Gençlerin sosyal ve sportif gelişimleri için üniversite olarak imkanları ölçüsünde hiçbir sorumluluktan kaçınmadıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Yılmaz, sportif başarıların aynı zamanda öğrencilerin derslerindeki başarılarını da olumlu yönde etkilediğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz "Iğdır Üniversitesi olarak öğrencilerimize sosyal ve kültürel alanda birbirinden farklı birçok etkinlik düzenliyoruz. Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim almaları için sosyal ve kültürel alanlarda da üniversite olarak diğer kurumlarla işbirliği içinde birçok ortak çalışmayı hayata geçiriyoruz. Üniversite olarak temel hedefimiz tüm öğrencilerimizin öncelikle buradaki eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlamalarının yanında onların topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamaktır" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Iğdır İl Müdürü Kasım Aydoğdu ise, Iğdır Üniversitesi ile birlikte böyle bir çalışmayı hayata geçirecekleri için son derece mutlu olduklarını ifade etti. Iğdır Üniversitesi'nin Iğdır'ın gelişmesine her geçen gün büyük bir katkı sağladığını belirten Aydoğdu, üniversitenin Iğdır'daki birçok kurumla işbirliği içinde çok olduğunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Iğdır Üniversitesi ile sportif ve sosyal birçok projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Üniversite Öğrencileri İçin Ortak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement