Iğdırlılar Darbe Girişimine Karşı Demokrasi Nöbetindeler - Son Dakika
Güncel

Iğdırlılar Darbe Girişimine Karşı Demokrasi Nöbetindeler

Iğdırlılar Darbe Girişimine Karşı Demokrasi Nöbetindeler

Iğdır’da vatandaşlar darbe girişimine karşı valilik önündeki demokrasi nöbetlerini sürdürüyorlar.

17.07.2016 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da vatandaşlar darbe girişimine karşı valilik önündeki demokrasi nöbetlerini sürdürüyorlar.

Ellerinde Türk Bayrakları taşıyan; 7'den 70'e binlerce darbe girişimine karşı sokağa dökülen Iğdırlının, Valilik Binası önündeki demokrasi nöbetleri devam ediyor.

Burada toplanan kalabalığa hitaben Yeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilcisi Abdulcebbar Baştemur; İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Temsilcisi, Ensar Vakfı Iğdır Temsilciliğ, İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER), Türgev ve Türkiye Gençlik Vakfı Iğdır Temsilcisi adına hazırlanan ortak basın metni okudu.

Baştemur, Iğdır İmam Hatipler Platformu olarak karanlığa karşı aydınlığın, zalime karşı mazlumun, haksızlığı karşı adaletin, zorbalıklar karşı hukukun ve millete karşı savaş açanların karşısında olduklarını göstermek için yine bir arada olduklarını söyledi.

Baştemur, "ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi ajandasına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları milletimizin sağlam iradesi karşısında bertaraf olmuştur. Bu onurlu mücadelede dimdik duran aziz halkımıza, kavli ve fiili dualarıyla destek olan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor, bu direnişte şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan gani gani rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman da konuşmasında, bu gün buradaki kalabalık, milli iradeye sahip çıkmanın, demokrasiye sahip çıkmanın anlamlı bir örneğinin birlikteliğini iki gündür burada yaşadıklarını söyledi.

Öte yandan; kent genelinde camilerde sık sık okunan selaların ardından; anonslar geçilerek vatandaşlar sokağa davet edildi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdırlılar Darbe Girişimine Karşı Demokrasi Nöbetindeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement