İGM Eski Üyelerinden Çelik'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İGM Eski Üyelerinden Çelik'e Ziyaret

Son dönem Bursa İl Genel Meclisi Üyeleri Vali Yardımcısı Bilal Çelik'i ziyaret ettiler.

11.09.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 tarihinde 6360 sayılı kanunla İl Genel Meclisleri ve Özel İdarelerinin kapatılmasıyla görevleri son bulan Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Yıldırım eski İGM Üyesi Ahmet Er ve Osmangazi İGM eski Üyesi Habil Sinan Onuk Vali Yardımcılığına asaleten atanan eski Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik'e ziyarette bulunarak hayırlı olsun dediler.

Eski Bursa İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir"Bizler on yıl İl Genel Meclisimizde Özel İdare personelimizle birlikte Bursa'mıza hizmet ettik, kalıcı eserler bırakmak konusunda tüm Meclis Üyelerimizle birlikte çalışmalar yaptık. Bizler Meclisimizde kararlarımızı alırken bu kararları eşit bir şekilde bölge ayırt etmeden uygulayan Özel İdare personelimiz ve onların amiri Genel Sekreterimiz sayın Bilal Çelik başta olmak üzere ne kadar teşekkür etsek azdır, bu çalışmalarımız esnasında başta kırsal kesimimiz olmak üzere karda kışta her zaman sahada çalışmışlardır. Bursa'nın kış aylarında yolları kapanmamış, yaz aylarında yeni yollar yapılmış, eğitime her yel en beş okul kazandırmışızdır, bu hizmetlerin hepsi ekip ruhu içinde yapılmıştır. Bu gün Özel İdarelerin yerine kurulan Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığına bölgemizi iyi tanıyan ve yapılan hizmetlerin neler olduğunu bilen ve takibini en iyi şekilde yapacak deneyimli bir mesai arkadaşımız olan Vali Yardımcımız Bilal Çelik'in getirilmesi Bursa'mız için büyük bir kazançtır. Bizler kendilerine başarılar diliyoruz her zaman Bursa'ya hizmet etme konusunda bizlere düşen bir görev olduğunda kendilerine yardımcı olacağız" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği benim meslek hayatımda en önemli safhalardan birisidir, tüm Bursa'ya hizmet etme fırsatım oldu açıklamasında bulunan Bursa Vali Yardımcısı Bilal Çelik" Genel Sekreterlik yaptığım iki yıllık zaman içinde başta İl Genel Meclisimizin Başkanı Nedim Akdemir ile birlikte tüm Meclis Üyelerimizle çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Bursa İl Genel Meclisi ve Özel İdaresi projeleriyle sadece ilimizde değil Ulusal ve uluslararası alanda hem ülkemizin hem de Bursa'mızın adını duyurmuş ve örnek kurum olmuştur." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İGM Eski Üyelerinden Çelik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement