İha'dan Tekirdağ Valisi Salihoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İha'dan Tekirdağ Valisi Salihoğlu'na Ziyaret

İha\'dan Tekirdağ Valisi Salihoğlu\'na Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Trakya Bölge Müdürü Murat Candan, valiler kararnamesi ile Tekirdağ’a atanan Vali Enver Salihoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

13.04.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Haber Ajansı (İHA) Trakya Bölge Müdürü Murat Candan, valiler kararnamesi ile Tekirdağ'a atanan Vali Enver Salihoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette İHA Trakya Bölge Müdürü Murat Candan'a İhlas Haber Ajansı Tekirdağ Bürosu çalışanları eşlik etti. İHA Trakya Bölge Müdürü Murat Candan, Vali Salihoğlu'na, İHA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. İHA'nın 1993 yılında kurulmuş ilk özel haber ajansı olduğunu ve ulusal medyanın yanı sıra yerel basın kuruluşlarına da haber servisi yaptığını anlatan Candan, Türkiye genelinde bin 700 ve Trakya bölgesinde birçok bölgesel ve yerel medya kuruluşunun haber tedarikçisi olduklarını kaydetti. İHA'nın, kurulduğu günden itibaren hızla büyüdüğüne işaret eden Candan, sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da dünya medyasının en önemli haber tedarikçilerinden biri olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Enver Salihoğlu da, İHA'nın çalışmalarını takip ettiğini belirterek, basının toplumu bilinçlendirme açısından önemli bir yeri olduğunu ifade etti.

Ziyarette Vali Salihoğlu, İHA çalışanlarına başarılar dilerken, ziyarete Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen de eşlik etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha'dan Tekirdağ Valisi Salihoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement