İha Heyetinden Şırnak'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İha Heyetinden Şırnak'a Ziyaret

İha Heyetinden Şırnak\'a Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu, Şırnak’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu.

26.09.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu, Şırnak'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İHA heyeti, Şırnak'ta Vali Hasan İpek, Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner, Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Baz ve Şehri Nuh Oteli Müdürü Veysi Asma ile görüştü. İHA heyeti ilk olarak Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Baz'ı ziyaret etti. Daha sonra Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Caner ile görüşen heyet, ardından Vali Hasan İpek'i makamında ziyaret etti. Vali İpek, çözüm sürecinden bu yana Şırnak'ta huzurun hakim olduğunu ve sürecin devam etmesini dilediklerini söyledi. Vali İpek, Şırnak merkezde özellikle olayların çok azaldığını ifade ederek, çözüm sürecinin getirdiği huzur ve artan yatırımlara dikkat çekildi.

İHA Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ise, İHA'nın günde bin 500 haberi yaklaşık bin 700 abonesine ulaştırdığını söyledi. 100'den fazla TV kanalı, 600'den fazla gazete ve 400'den fazla sitenin İHA'dan haber aldığını kaydeden Uzun, İHA'nın dünyanın en büyük 3. ajansı olduğunu ifade etti.

Vali İpek, İHA heyetine Şırnak'ın simgesi olan Nuh Gemisi maketini hediye etti. Heyet, ziyaretlerinin ardından kentten ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İha Heyetinden Şırnak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement