İha Muhabirlerinin Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

İha Muhabirlerinin Mutlu Günü

İha Muhabirlerinin Mutlu Günü

İhlas Haber Ajansı İzmir muhabirleri birlikteliklerini mutlulukla taçlandırdı.

02.08.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Haber Ajansı İzmir muhabirleri birlikteliklerini mutlulukla taçlandırdı. İHA İzmir Polis Muhabiri Atakan Şen dünya evine girerken, Spor Muhabiri Ali Gözeten de evliliğe ilk adımını attı.

ATAKAN VE SİNEM DÜNYA EVİNE GİRDİ

Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde aynı sınıfta okuyan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Atakan Şen ile Folkart Towers çalışanlarından Sinem Karakuş okul bittikten sonra başlayan birlikteliklerini mutlu sonla noktaladı. Şen ve Karakuş aileleri, birbirinden görkemli iki düğün yaptı. Düğünlerden biri İHA Muhabiri Atakan Şen'in memleketi Yozgat'ta, diğeri ise Çanakkale Biga'da gerçekleştirildi. Her iki düğüne de Şen ve Karakuş ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Gelinin annesi Sema ve babası Mehmet Karakuş ile damadın annesi Melek ve babası Adnan Şen, çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşarken, davetliler de gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.

ALİ VE AYLİN'DEN EVLİLİĞE İLK ADIM

İHA Spor Muhabiri Ali Gözeten de bir süredir birlikte olduğu Aylin Beyret ile mutluluk yolunda evliliğe ilk adımını attı. Bayraklı Vakıf Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nişan töreninde mutlu çifti basın camiası da yalnız bırakmadı. Çok sayıda davetlinin katıldığı nişan merasiminde mutlu çiftin yüzüklerini ise gelinin eniştesi Yusuf Özçelik taktı. Öte yandan genç çift mutluluklarına adım atmadan önce İzmir'deki çeşitli hastanelerde yatan çocukları da ziyaret ederek, küçük hediyeler aldı. Nişan günü de konuklara dağıtılan nişan şekerlerinin üzerine çocukların mutluluğunu yansıtan notlar iliştirildi. Genç çiftin bu davranışı davetliler tarafında büyük beğeni topladı.

Nişan merasimi Aylin Beyret'in anne ve babası Fikriye ve Adnan Beyret ile Ali Gözeten'in anne ve babası Müge ve Osman Gözeten'in ev sahipliğinde gerçekleşti. Genç çift gece boyunca unutulmaz anlar yaşarken, konuklar da müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan İhlas Haber Ajansı İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın da her iki çifte ömür boyu mutluluklar diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha Muhabirlerinin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement