İha'ya Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

İha'ya Teşekkür Plaketi

Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin İl Koordinatörlüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine verdiği destekten dolayı İhlas Haber Ajansı’nın da aralarında bulunduğu basın kuruluşlarına plaket verdi.

10.04.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin İl Koordinatörlüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine verdiği destekten dolayı İhlas Haber Ajansı'nın da aralarında bulunduğu basın kuruluşlarına plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun organize ettiği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bu yıl dalga dalga yayılıyor. Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin İl Koordinatörlüğü, bu kapsamda 4 Nisan Cumartesi günü Karayolları Parkı miting alanında binlerce kişinin katılımıyla 'Eşsiz önder Hz. Muhammed (sav)' temasıyla program düzenledi. Platform yetkilileri, etkinlikte görev alanlara 'Teşekkür belgesi', etkinliğe yaptıkları haberlerle destek veren İhlas Haber Ajansı, İlke Haber Ajansı, Anadolu Ajansı, TRT Haber, Mardin LİFE gazetesi, Kıratım gazetesi, İletişim gazetesi, Cemre FM ve halka dağıtılmak üzere ücretsiz su yardımında bulunan Karlıca Su Şirketine plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye derneklerden Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Dost-Der) Genel Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Dost-Der Genel Başkanı Fesih Memiş, Kutlu Doğum Haftası programlarını yapmaktaki amaçlarından bahsetti. Memiş, Platform olarak her yıl nisan ayında Hz. Muhammed'in (sav) kutlu doğumu nedeniyle programlar düzenlediklerini belirterek "Buradaki amacımız sadece Hz. Muhammed'in kutlu doğumunu kutlamak değil, asıl amacımız Hz. Peygamberi halkımızın gündemine getirmektir. Biz, bu programlarla onu anlamaya ve onu okumaya teşvik ediyoruz. Tabi yapılan tüm etkinliklere destek veren herkesin büyük payı var" dedi.

Dost-Der Genel Başkanı Fesih Memiş, yaptığı açıklamanın ardından peygamber sevdalılarına 'Teşekkür belgesi' ve gazetecilere plaketlerini takdim etti.

Plaketleri alan gazeteciler ise bu tür hayırlı organizasyonlara her zaman destek vereceklerini dile getirerek platform yetkililerine teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha'ya Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement