İha'ya Tff Kars Temsilciliği ve Askf'den Plaket - Son Dakika
Yerel

İha'ya Tff Kars Temsilciliği ve Askf'den Plaket

İha\'ya Tff Kars Temsilciliği ve Askf\'den Plaket

Kars’ta bu yıl 2’nci düzenlenen ‘Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nı gündeme taşıyan İhlas Haber Ajansı (İHA)’ta katkılarından dolayı plaket verildi.

07.07.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta bu yıl 2'nci düzenlenen 'Kurumlar arası Futbol Turnuvası'nı gündeme taşıyan İhlas Haber Ajansı (İHA)'ta katkılarından dolayı plaket verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kars İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kars İl Başkanı Burhan Taş, turnuva etkinliklerine yer vererek ulusal ve yerel basında yer almasında önemli rol oynayan İHA'ya teşekkür ederek, İHA adına hazırlanmış ve üzerinde "İhlas Haber Ajansı Kurumlar arası Futbol Turnuvası'na yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz" yazılı plaketi Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu'na takdim ettiler.

İHA'nın Türkiye'nin en önemli haber ajanslarından bir tanesi olduğunu ifade eden İHA Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu, kurumum adına bu anlamlı ödülü almanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

TFF Temsilcisi Akıl ve ASKF Kars İl Başkanı Taş'a teşekkür eden Çapanoğlu, kendileri için çok anlamlı olan ödülü İHA Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne İHA Genel Merkezi'ne gönderilmek üzere vereceğini kaydetti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha'ya Tff Kars Temsilciliği ve Askf'den Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement