İhh Araban Temsilciliği'nden Yetim Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

İhh Araban Temsilciliği'nden Yetim Öğrencilere Yardım

İHH Araban Temsilciliği, yetim öğrencilere kırtasiye, kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

21.09.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHH Araban Temsilciliği, yetim öğrencilere kırtasiye, kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Araban'daki yetim ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak amacıyla İHH Gaziantep Şubes'inden, İHH Araban Temsilciliği'ne gönderilen kırtasiye yardımları, İHH Araban Temsilcisi Ahmet Kaya tarafından öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

İHH Araban Temsilcisi Ahmet Kaya yardımlara başladıklarını belirterek, "Arabanlı yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için hazırlanan 50 parçadan oluşan kırtasiye paketini dağıtmaya başladık. Bunun yanı sıra 100 öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunacağız" dedi.

Yardım faaliyetlerinin devamlılığı için hayırseverlerin desteğini bekleyen Kaya, "İlçe merkezi ile ilçeye bağlı tüm mahallelerinde yetim çocukları, yardıma muhtaç aileleri tespit çalışmalarını başlattık ve tespit edeceğimiz yetim çocuklarla, fakir, yardıma muhtaç ailelere yardım yapacağız. Tüm hayırseverleri yardım etmeye davet ediyorum. İHH Araban Temsilciliği olarak Arabanlı yetim çocuklara yardım etmekteki temel amacımız, yaşamını tek başına idare ettirmeye gücü yetmeyen çocuklara, ayakları üzerinde duracak yeterliliğe ulaşıncaya kadar destek olmaktır. Eğitimlerini sağlamak ve onları aile şefkatiyle hayata hazırlamaktır. Bu çocuklarımıza sahipsiz olmadıklarını hissettirmek için hayırsever vatandaşlarımızın katkılarını bekliyoruz. İlçemizde açmış olduğumuz İHH şubemizdeki standımızı ziyaret ederek sadaka kumbaralarımıza bağış yaparak bizlere destek olan ve olacak tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh Araban Temsilciliği'nden Yetim Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement