İhh'dan Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

İhh'dan Ramazan Yardımı

İhh\'dan Ramazan Yardımı

Vakıf Şanlıurfa'daki 600 aileye gıda yardımında bulundu.

02.07.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), Şanlıurfa Şubesi, ramazan dolayısıyla kentteki ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımında bulundu.

Vakıf Temsilcisi Behçet Atila, yaptığı açıklamada, yıl boyu hayırseverlerin destekleriyle sürdürdükleri yardım faaliyetlerini ramazan ayında da artırarak devam ettirdiklerini belirtti.

Kent merkezi ve ilçelerde vakfa kayıtlı ihtiyaç sahiplerinin ramazan ayındaki eksiklerinin giderilmesi için gayret gösterdiklerini aktaran Atila, hasta ve kimsesizlerinde vakıf temsilcilerince ziyaret edildiğini aktardı.

Atila, Şanlıurfa'da 600 aileye yardımda bulunduklarını bildirerek, şöyle devam etti:

"İhtiyaç sahibi ailelere ramazan kumanyası ve ramazan çocuk paketi ulaştırdık, ulaştırmaya devam ediyoruz. Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar, Suruç, Hilvan ilçelerinde de dağıtımlarımız sürüyor. Bize teslim edilen zekat emanetlerini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz. Özellikle Suriyeli aileler ramazan orucu ve yazın kavurucu sıcağı birleşince çok zor anlar yaşıyor. Vantilatör ve buzdolabı ihtiyacı çok fazla. İnsanlığımızın ve imanımızın gereği olarak imkanlarımız dahilinde bunlara yardımcı olmalıyız. Herkes biraz daha infak ederek bu yükümüzü hafifletebilir. Şimdiye kadar bizi yalnız bırakmayan her türlü desteği veren tüm hayırseverlere, sponsorlarımıza  teşekkür ederiz. Ayrıca dağıtımda görev alan tüm kardeşlerimize de teşekkür ederiz."

Kentte daha fazla ihtiyaç sahibinin bulunduğunu aktaran Atila, yardımseverlerin zekat, sadaka, fitre ve bağışlarını beklediklerini sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İhh'dan Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement