İhh Genel Başkanı Yıldırım'dan Belediyeye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İhh Genel Başkanı Yıldırım'dan Belediyeye Ziyaret

İhh Genel Başkanı Yıldırım\'dan Belediyeye Ziyaret

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi’nce organize edilen “Kudüs’ün Etekleri ve Mescid-i Aksa” konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak için Adıyaman’a gelen İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

20.02.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi'nce organize edilen " Kudüs'ün Etekleri ve Mescid-i Aksa" konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak için Adıyaman'a gelen İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Adıyaman Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'nun il dışında olması münasebetiyle Genel Başkan Yıldırım'ı, Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Gürbüzcan ağırladı. Genel Başkan Yıldırım'ı Belediye'nin hizmet binası girişinde meclis üyeleriyle birlikte karşılayan Başkan Vekili Gürbüzcan, birlikte Başkanlık makamına geçtiler. İHH Şube Başkanı Fadıl Akkuş'un da eşlik ettiği ziyaret esnasında, Genel Başkan Yıldırım, Belediyenin şeref defterini imzaladı.

Bülent Yıldırım, "Biz Adıyamanlı bütün kardeşlerimizi hizmetlerimizde hep yanımızda gördük. Bosna'da, Çeçnistan'da, Kosova'da, Makadonya'da, Afganistan'da, Doğu Türkistan'da, bütün mazlum coğrafyalarda Adıyaman'ın emeği oldu. Ayrıca yine Türkiye'dekidepremlerde en güzel çalışmaları yapan illerden birisi Adıyaman'dır. Baktığınız zaman da suç oranı en düşük olan illerimiz içinde yer alıyor Adıyaman. Bu demektir ki Adıyaman'daki insanların merhamet duygusu çok yoğun. Tabi bunu ne sağlıyor? Doğal olarak yöneticilerin tavrı da halka yansıyor. Halkın tavrı da yöneticilere yansıyor. Bu sebepten dolayı Adıyaman'a gelmişken belediyemizi ziyaret etmek istedik. Adıyaman halkının belediye ile ilgili güzel dileklerinin nasıl gerçekleştiğini yerinde görmek istedik. Onun için Belediyeye gelerek Sayın Başkan Vekilimizi ziyaret etmek bizim için mutluluk verici bir şeydir" dedi.

Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Gürbüzcan ise, ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirerek, İHH Genel Başkanı Yıldırım'a teşekkür etti. Ayrıca günün anısına Adıyaman yöresine ait bir halı seccade hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh Genel Başkanı Yıldırım'dan Belediyeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement