İhh İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği Açıldı - Son Dakika
Yerel

İhh İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği Açıldı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği açıldı.

24.04.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği açıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, açılış töreninde, gençler arasında uyuşturucu kullanımının arttığını, bu duruma çok üzüldüklerini belirtti.

"Bir insanın hidayetine vesile olmak her şeyden daha hayırlıdır" diyen Yıldırım,  "Kim olursa olsun, bu genç kardeşimizle uğraşalım. Namaz kılsınlar. İyilik kötülüğü siler.  İyiliği çoğaltın ki kötülük uzaklaşsın. Öyle yaşayın ki size bakan, Allah'ı hatırlasın" ifadesini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise mağdur insanlara yardım elinin uzatılması gerektiğini kaydederek, "Hepimizin vermesi gereken sınavlar var. İnsanlığın kanayan yarası varsa, merhem olacaksın. İHH pek çok yerde görevini yapmıştır. Tüm dünya mazlumlarına karşın merhem olan kurum İHH'dır. Dünyanın her yerine zor şartlarda yardım götürüyor. Bizler de her zaman onların yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise "Çok önemli bir hizmet yerinin açılışını yapıyoruz. Dünya bir imtihan dünyasıdır. Zulme uğrayanlara sahip çıkmak hepimizin görevidir. Dünyanın her yerine biz Müslümanlar olarak yardım götürmeliyiz. İHH'nın Gebze'ye açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler de elimizden geldiği kadar İHH'nın yanındayız" değerlendirmesinde bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği Başkanı Turgut Veyisoğlu da özellikle dünya genelinde Müslümanların zor günler geçirdiğini anlatarak, "Müslüman her zaman vicdanlı olmalıdır. Bizler de Gebze'de yaşayan dostlarımızla hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Bizler yangın yeri olan yeryüzü coğrafyanın söndürülmesi için çalışacağız" dedi.

Açılış törenine, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İhh İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement