İHH, Tatvan'da 2 Bin Kişiye İftar Verecek - Son Dakika
Yerel

İHH, Tatvan'da 2 Bin Kişiye İftar Verecek

İHH, Tatvan\'da 2 Bin Kişiye İftar Verecek

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından "Dünya Yetimler Günü" kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde 2 bin kişiye iftar yemeği verilecek.

09.07.2014 12:29  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından "Dünya Yetimler Günü" kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde 2 bin kişiye iftar yemeği verilecek.

Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi arkasında bulunan alanda verilecek olan iftar yemeğine herkesi beklediklerini belirten İHH İnsani Yardım Vakfı Bitlis İl Temsilcisi Muzaffer Taşcan, İHH'nın Ramazan ayında 94 ülke ve bölgede yardım faaliyetinde bulunduğunu, yurt içinde de 26 ilde gezici aşeviyle iftar sofraları hazırladığını ve bu sofralardan birinin ise Tatvan ilçesinde kurulacağını söyledi. Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu ifade eden Taşcan, "İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Ramazan ayında 94 ülke ve bölgede yardım faaliyetinde bulunacak olan İHH İnsani Yardım Vakfımız, yurt içinde de 26 ilde gezici aşeviyle iftar sofraları hazırlayacak. 26 günde 50 bin kişiye iftar sofrası kuracak olan vakfımızın gezici aşevinin duraklarından biri de Tatvan ilçemiz olacaktır. Biz manevi değeri yüksek bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan oldukça gurur duyuyoruz. Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerde, Ramazan bereketinin yeryüzüne yayılmasını diliyoruz. 12 Temmuz Cumartesi günü Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi arkasında bulunan alanda vereceğimiz iftar yemeğine tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İHH, Tatvan'da 2 Bin Kişiye İftar Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement