İhl'li Öğrencilerden Hayvanlara Mama ve Süt - Son Dakika
Güncel

İhl'li Öğrencilerden Hayvanlara Mama ve Süt

Kumluca'da Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları mama ve sütleri, Kumluca Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim etti.

26.01.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları mama ve sütleri, Kumluca Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim etti.

Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü öğrencileri, aralarında topladıkları harçlıklarla mama ve süt aldı. Öğrenciler mama ve sütleri, hayvanlara verilmek üzere, Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi görevlilerine teslim etti.

Barınağı gezen öğrenciler, hayvanları sevdi. Okul öğretmenlerinden Cansel Can Özdemir, özellikle kış aylarında hayvanların beslenmelerine yardımcı olabilmek adına mama ve sütleri barınak yetkililerine teslim ettiklerini, bu tür organizasyonları devam ettireceklerini söyledi.

Veteriner Hekim Sinan Ulusoy da merkezde bulunan hayvanların bakım ve beslenmelerini belediye olarak yaptıklarını, vatandaşlardan gelen yardımları da kabul ettiklerini kaydetti. Öğretmen ve öğrencilere, duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Ulusoy, hayvanlara yardım etmek isteyen vatandaşların kendilerine ulaşabileceklerini, isteyen vatandaşlara da barınaktan hayvan sahiplendirdiklerini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhl'li Öğrencilerden Hayvanlara Mama ve Süt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement