İhlas Koleji, Kazandığı Spor Ödüllerini Törenle Aldı - Son Dakika
Spor

İhlas Koleji, Kazandığı Spor Ödüllerini Törenle Aldı

İhlas Koleji, Kazandığı Spor Ödüllerini Törenle Aldı

Bahçelievler Kaymakamlığı tarafından 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı içinde düzenlenen sportif etkinliklerin ödülleri, Yenibosna Stadyumu’nda yapılan törenle sahiplerine takdim edildi.

29.05.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler Kaymakamlığı tarafından 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı içinde düzenlenen sportif etkinliklerin ödülleri, Yenibosna Stadyumu'nda yapılan törenle sahiplerine takdim edildi.

Özel Bahçelievler İhlas İlk ve Ortaokulu öğrencileri, sezon boyunca elde ettikleri 7 şampiyonluk, 3 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 dördüncülük için kazandıkları madalyaları ve kupaları düzenlenen bir törenle aldılar. Törene Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin, şube müdürleri, ödül alan okulların öğrencileri ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin, Bahçelievler İlçesi'nin, lisanslı sporcu sayısında Türkiye'nin lideri konumunda bulunduğunu söyledi. Yıl boyunca Bahçelievler'de sayısız etkinlik düzenlediklerine dikkat çeken Şahin, açılan spor salonları ile de öğrencileri sürekli olarak spora teşvik ettiklerini belirtti.

Daha sonra yapılan ödül töreninde Emin Çıkrıkçı, Numan Nafiz Şahin ve şube müdürleri dereceye giren okulların ödüllerini verdiler.

Ödül töreninden sonra konuşan İhlas Koleji Spor Koordinatörü Tamer Maden, yıl içinde öğrencilerle birlikte lisanslı olarak birçok turnuvaya katıldıklarını, bu turnuvalarla da birçok öğrenciyi bir spor dalında başarılı olmaya yönlendirdiklerini vurguladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İhlas Koleji, Kazandığı Spor Ödüllerini Törenle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement