İhlas Koleji Öğrencileri İstanbul Şampiyonu - Son Dakika
Spor

İhlas Koleji Öğrencileri İstanbul Şampiyonu

İhlas Koleji Öğrencileri İstanbul Şampiyonu

Okullarında okçuluğu teşvik ederek birçok genci okçuluk sporu ile tanıştıran İhlas Koleji, İstanbul Açık Hava İl Şampiyonası’nda ferdi ve takım olarak önemli dereceler elde etti.

17.10.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullarında okçuluğu teşvik ederek birçok genci okçuluk sporu ile tanıştıran İhlas Koleji, İstanbul Açık Hava İl Şampiyonası'nda ferdi ve takım olarak önemli dereceler elde etti.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Açık Hava Gençler İl Şampiyonası'nda İhlas Koleji öğrencilerinden milli okçu Mete Gazoz klasik yayda, Eren Erhan Bölükbaşı da makaralı yay dallarında şampiyon oldu.

Kasımpaşa Okçuluk Vakfı Tesisleri'nde yapılan turnuvada ferdi yarışmalara katılan milli okçu Mete Gazoz klasik yayda rakipleri karşısında üstünlüğünü kabul ettirerek şampiyonluğa kolay ulaştı. Müsabakaların ardından konuşan Gazoz, güzel bir turnuva geçirdiğini kendisi ve okulu adına şampiyonluğa ulaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

Aynı turnuvada makaralı yay dalında mücadele eden Eren Erhan Bölükbaşı da, turnuvayı şampiyonlukla bitirdi. Ödül töreninden sonra düşüncelerini paylaşan Bölükbaşı, okulunun okçuluğa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

TAKIM HALİNDE İSTANBUL 3'ÜNCÜLÜĞÜ

Turnuvaya klasik yay erkekler ve klasik yay bayanlar kategorisinde katılan İhlas Koleji Okçuluk Kulübü, klasik yay erkeklerde İstanbul 3'üncüsü oldu.

Furkan Güneş, Burak Hamzaoğlu ve Ümit Sefa Aktaş'tan oluşan Klasik Yay Erkek Takımı toplam atış puanları sonucunda bu başarıyı elde etti.

Turnuva sonunda konuşan İhlas Koleji İhlas Koleji Okçuluk Kulübü Antrenörü Sadık Özaydın, kendileri açısından güzel bir turnuva geçirdiklerini söyledi. İhlas Koleji'nin her iki kampüsünde de okçuluk çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Özaydın, kısa zamanda değerli başarılara ulaştıklarının altını çizdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İhlas Koleji Öğrencileri İstanbul Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement