İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateninde Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateninde Türkiye Şampiyonu Oldu

İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateninde Türkiye Şampiyonu Oldu

İhlas Koleji öğrencisi Ömer Efe Sayıcı, Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupası’nın "Minik Bay" kategorisinde 35.06 puan toplayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

19.05.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Koleji öğrencisi Ömer Efe Sayıcı, Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupası'nın "Minik Bay" kategorisinde 35.06 puan toplayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu'nda düzenlenen şampiyonada kategorisinde 7 rakibi ile yarışan Sayıcı, en yakın rakibine yaklaşık bir puan fark atarak birinciliği elde etti.

Müsabakalar boyunca oldukça iyi bir performans sergileyen Sayıcı, şampiyonaya çok iyi hazırlandığını söyledi. Bundan sonra daha da çok çalışarak, buz pateninde daha büyük başarılar elde etmek istediğini belirtti.

Antrenman programı nedeniyle derslerinden de geri kalmak istemediğini söyleyen Sayıcı, bu konuda öğretmenlerinin kendisine çok yardımcı olduğunu ifade ederek öğretmenlerine teşekkür etti.

Sayıcı'nın başarısını kutlayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Koleji'nde değişik branşlarda mücadele eden çok sayıda sporcu öğrencisi olduğunu ve hepsinin de önemli başarılar elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Sporun ve okulun aynı başarı seviyesinde gitmesinin önemine dikkat çeken Koç, bunun için okulun ve öğrencinin birlikte hareket etmesinin ve öğrenciye sunulacak ekstra desteğin çok önemli olduğunu vurguladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateninde Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement