İhlas'tan Büyükşehir Ziyareti - Son Dakika
Yerel

İhlas'tan Büyükşehir Ziyareti

İhlas\'tan Büyükşehir Ziyareti

İhlas Grubu Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

10.05.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Grubu Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Grubun bölge temsilcisi İsmet Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Ahmet Edip Uğur'u kutlayıp görevinde başarılar diledi.

İhlas Holding Bölge Temsilcisi İsmet Çetinkaya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti. İsmet Çetinkaya, bir yönetici olarak Belediye Başkanının icra makamına emir veren ve önemli bir hizmet makamı olduğunu hatırlatarak bu görevi layığıyla yerine getireceğine inandıklarını ifade etti. Çetinkaya, ziyaret yoğunluğunun bir an önce tamamlanması ve bu makamların hemen hizmetlere ve çalışmalara, projelerini hayata geçirmeye başlamaları gerektiğini ifade ederek hayırlı ve başarılı hizmetler diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İsmet Çetinkaya ile dostluklarının çok eskiye dayandığını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Çetinkaya ve beraberindeki İhlas heyetine teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, var güçleriyle Balıkesir'e hizmet etmek için çalıştıklarını, gece gündüz demeden bu uğurda mesai verdiklerini, vermeye devam edeceklerini kaydetti. Büyükşehir ile beraber Balıkesir'de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Ahmet Edip Uğur, BASKİ'yi kurduklarını ve yerini temin ettiklerini, Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesindeki birimlerde oluşturulan ekiplerin sürekli Kocaeli ve İstanbul'a gidip geldiklerini, yapılanmayla ilgili eğitim ve diğer çalışmaların hızla sürdüğünü anlattı. "Ekip çok önemli" diyen Ahmet Edip Uğur'a dost tavsiyelerini sunan İsmet Çetinkaya, oluşturulacak ekibin güvenilir ve emin olmasının hem hizmetlerin hayırlı ve güzel olması hem de bu makamın da temsili bakımından büyük önem taşıdığını, aynı şekilde halis niyetin de başarıda önemli etken olduğunu ifade etti. Karşılıklı dost sohbetlerinin edildiği ziyarette Ahmet Edip Uğur, İhlas Holding Ankara Temsilcisi eğitimci Yavuz Özgün ve Balıkesirli olan İhlas Holding İcra Kurulu Üyesi Mahmut Erdoğan ile de telefon görüşmesi yaptı.

KISSADAN HİSSE

İhlas Holding Bölge Temsilcisi İsmet Çetinkaya, daha önce gerçekleşen Karesi ve Altıeylül Belediye ziyaretlerinde başkanlarla paylaştığı bir kıssadan hisseyi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile de paylaştı. Yöneticinin ekibinde yer alanların güvenilir ve halis niyetiyle yapılan iş ile bu niyetler bozulduğunda ortaya çıkacak manzarayı anlatan hikayede niyete göre amel konu ediliyor. Hikayeye göre, bir padişah tebdili kıyafet edip veziri ile dolaşmaya çıkar. Gezinti sırasında bir nar bahçesinin yanından geçerlerken bahçenin sahibi ihtiyara hal hatır sorarlar. İhtiyar kim olduğunu bilmediği misafirlerine nar bahçesindeki ağaçtan topladığı taze meyvelerden yaptığı nar şerbeti ikram eder. Padişah çok tatlı ve güzel olan nar şerbetinin lezzetine hayran kalır. Bir zaman sonra vezir padişahın çok hoşuna giden nar bahçesini ele geçirmek ister. Tekrar gittikleri nar bahçesinde yine karşılaştıkları ihtiyardan nar suyu ister. Vezir nar şerbetini içtiğine içeceğine pişman olur ve hemen sorar, "İhtiyar bu ne hal? Daha önce çok tatlı ve güzeldi, şimdi acı mı acı" diye tepki gösterir. İhtiyar, "Efendim, ilk geldiğinizde size ikramda bulunmuştum, narlarımın gerçek tadını aldınız. Ama şimdi niyetinizi bozarak geldiniz. O nedenle içtiğiniz şerbetin tadı kaçtı, acı oldu" cevabını vermiş. Ziyarette, yapılacak hizmetlerin içilen nar suyunun şerbetinin tadı, lezzeti ve güzelliğinde olması temenni edildi.

İhlas Grubu'nun ziyaretinde bölge temsilcisi İsmet Çetinkaya ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) İl Temsilcisi Yılmaz Uzun, Kristal Kola Genel Müdürü Aziz Erdoğan, Türkiye Gazetesi Temsilcisi Mustafa Özel, İhlas Pazarlama Balıkesir Ofis sorumlusu Nihat Günay, İhlas Vakfı Mehmet Darende Erkek Öğrenci Yurdu müdürü Mustafa İlhan hazır bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Bu arada, AK Parti'nin seçim zaferinin ardından Balıkesir'de belediye yönetimi de değişti. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Karesi ve Altıeylül Belediyeleri ile diğer ilçe belediyelerinde vatandaşların ve STK'ların Belediye Başkanlarını makamlarındaki ziyaret trafiği yoğun bir şekilde devam ediyor. Edip Uğur, ziyaretlerin yoğunluğunu başkanlık makamına geçtiğinden beri ailesiyle beraber akşam yemeği yiyemediklerini belirterek dile getirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas'tan Büyükşehir Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement