İhlas Vakfı Çukurova Erkek Öğrenci Yurdu'nda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

İhlas Vakfı Çukurova Erkek Öğrenci Yurdu'nda Mezuniyet Coşkusu

İhlas Vakfı Çukurova Erkek Öğrenci Yurdu\'nda Mezuniyet Coşkusu

İhlas Vakfı’na bağlı Çukurova Erkek Öğrenci Yurdu, düzenlediği geleneksel mezuniyet töreninde İhlas çalışanları ve öğrencileri biraraya getirdi.

20.05.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Vakfı'na bağlı Çukurova Erkek Öğrenci Yurdu, düzenlediği geleneksel mezuniyet töreninde İhlas çalışanları ve öğrencileri biraraya getirdi.

İhlas Pazarlama Adana Temsilcisi Yusuf Karoğlu başta olmak üzere İhlas çalışanları ile öğrencilerin katıldığı mezuniyet töreni ve veda gecesi, sıcak ve duygusal atmosferde gerçekleşti.

Törende bir konuşma yapan Yurt Müdürü Mustafa Kulak, öğrencilerin yurtta kaldıkları süre içinde edindikleri doğru bilgileri hayatlarının her alanında, her zaman hayata geçirmeleri halinde hem dünya hem ahiret saadetine kavuşacaklarına inandığını söyledi. Mezun olan öğrencilerin gittikleri yerde kendilerini yalnız hissetmeyeceklerini, bütün İhlas çalışanlarının kendilerinin kardeşi, arkadaşı olduğunu hatırlatan Kulak, vakfın kurucusu merhum Enver Ören'in 'Eğitim insanların beynine bilgi koymak değil, kalbine dokunmaktır' sözünü hatırlatarak, "Bizler de gösterilen bu hedef doğrultusunda hizmet etme gayretindeyiz. Hayatınızın bundan sonraki döneminde dürüst, ahlaklık, kendini bilen, değerlerimize inanan meslek sahibi bireyler olarak ailemiz için, milletimiz için çok güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum" dedi.

İhlas Pazarlama Adana Temsilcisi Yusuf Karoğlu da, kendisinin yurdun ilk öğrencisi olduğunu belirterek, öğrencilik dönemine ilişkin anılarını anlattı, yeni mezunlara nasihatlerde bulundu.

Gecede öğrenciler adına Erol Karabulut bir veda konuşması yaptı.

İhlas Vakfı'nın kurucusu merhum Enver Ören'in sohbetlerinden kesitlerin de izlendiği törende, mezun olan öğrencilere dini ve tarihi içerikte kıymetli kitaplardan oluşan birer set hediye edildi.

Çukurova Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Çağ Üniversitesi'nde öğrenim gören yaklaşık 60 öğrencinin barındığı İhlas Vakfı Çukurova Erkek Öğrenci Yurdu Adana'da 17 yıldır faaliyet gösteriyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas Vakfı Çukurova Erkek Öğrenci Yurdu'nda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement