Somali Milletvekili, Türkiye'deki Somalili Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Somali Milletvekili, Türkiye'deki Somalili Öğrencilerle Buluştu

Somali Milletvekili, Türkiye\'deki Somalili Öğrencilerle Buluştu

Resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Somali Milletvekili Şeyh Ali Şeyh İbrahim, İstanbul'da yükseköğrenimlerini sürdüren Somalili öğrencilerle bir araya geldi.

20.09.2014 20:03  Güncelleme: 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Somali Milletvekili Şeyh Ali Şeyh İbrahim, İstanbul'da yükseköğrenimlerini sürdüren Somalili öğrencilerle bir araya geldi.

İhlas Vakfının İstanbul Bahçelievler'de bulunan merkezinde gerçekleşen toplantıya Somali Konsolosluğu Kültür Ataşesi de katıldı. Toplantıya ev sahipliği yapan İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, yaptığı konuşmada, İhlas Vakfı'nın yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı ve Somali başta olmak üzere Afrika ülkelerinden gelen birçok öğrenciyi yurtlarında barındırdıklarını ifade etti. Okyay, Somali'de 210 büyükbaş hayvanın kesilerek etlerinin çadır kentlerde yaşayan fakirlere dağıtılacağının müjdesini verdi.

İhlas Vakfı yurtlarında kalan 35 Somalili öğrencinin de katıldığı toplantıda Somali Milletvekili Şeyh Ali Şeyh İbrahim, İstanbul'da yüksek öğrenimlerini sürdüren Somalili öğrencilerin sıkıntılarını dinledi ve çözümleri için ilgili makamlarla görüşeceğini belirtti. Şeyh İbrahim, Somali'ye yardımlarından ve Somalili öğrencileri yurtlarında barındırdığı için İhlas Vakfına ve çalışanlarına da teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Somali Milletvekili, Türkiye'deki Somalili Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement