İhsan Özkes Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Güncel

İhsan Özkes Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okuttu

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Şehitler Haftası münasebetiyle, mevlit okuttu ve pilav dağıttı.

19.03.2014 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Şehitler Haftası münasebetiyle, mevlit okuttu ve pilav dağıttı. Karadavut Cami'nde öğle namazından sonra okutulan mevlite çok sayıda Üsküdarlı katıldı.

Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Şehitler Haftası Üsküdar'da mevlitlerle kutlandı. CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes'in okuttuğu mevlite vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Karadavut Cami'ne öğle namazı için gelen CHP'li Başkan Adayı Özkes, namaz sonrası mevlit okuttu. Mevlitin ardından Şehitleri Anma amacıyla halka pilav dağıtan Özkes, Üsküdarlıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlara kendi elleri ile pilav dağıtan Özkes, tek amaçlarının Üsküdar'a hizmet olduğunu söyledi.

Özkes, mevlitin ardından Harem Otobüs Terminali esnafını ziyaret etti. Harem esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Özkes, esnafın sorunlarını dinledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İhsan Özkes Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika


Advertisement