Vatandaştan İhsanoğlu'na Adaylık Tepkisi: Yakamızdan Düşün - Son Dakika
Güncel

Vatandaştan İhsanoğlu'na Adaylık Tepkisi: Yakamızdan Düşün

Vatandaştan İhsanoğlu\'na Adaylık Tepkisi: Yakamızdan Düşün

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında yaşlı bir kadın "Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı.

23.07.2014 13:29  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Başörtülü yaşlı bir kadın kendisini Cumhuriyet vatandaşı olarak tanıtıp, İhsanoğlu'nun adaylığına tepki gösterdi.

İHSANOĞLU'NA "YAKAMIZDAN DÜŞÜN" TEPKİSİ

Yaşlı kadın, "Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı. İhsanoğlu'nun "Demokrasi var" demesi üzerine aynı kadın tepkisini," Demokrasi varsa, çalışıp da var. Alın teri akıtarak var. Öyle zembille inip de yok" diye sürdürdü. İhsanoğlu bu tepkiye, "Benim böyle geldiğimiz nereden biliyorsunuz" sorusuyla karşılık verdi. Yaşlı kadın da bu soruya, "Siz niye başkasının oyuncağı oluyorsunuz?" sorusuyla karşılık verdi. İhsanoğlu bunun üzerine "Neyin oyuncağı ? Meclis'teki partiler oyuncak mı?" diye sordu.

MHP'LİLER ARAYA GİRDİ, İHSANOĞLU İZİN VERMEDİ

İhsanoğlu'na eşlik eden MHP'lilerden bazıları kadını uzaklaştırmak istedi. İhsanoğlu araya girerek buna izin vermedi. Tepkisini sürdüren kadın, "Niye biz vatandaş olarak Cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koyamıyoruz da siz koyuyorsunuz ?" dedi. İhsanoğlu, "Koyunuz efendim, 3 aday var oyunuzu verin efendim" karşılığını verdi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" DEYİP GİTTİ

Tepkisini, "Ben hakkımı helal etmiyorum. Ödediğim vergileri helal etmiyorum" diye sürdüren kadın İhsanoğlu'nun yanından uzaklaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatandaştan İhsanoğlu'na Adaylık Tepkisi: Yakamızdan Düşün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • vatan: o hanımefendi haklı siz çakma lider istemiyor bu millet yazıklar olsun 19 44 Yanıtla
  • DEMİRYUMRUK: Be kadın senin hakkın BAŞBAKANIN evinden çıktı kutu kutu paralar. İhsanoğlunda ne hakkın olacak. Madem öyle başbakana yapta o tepkiyi göreyim. 30 11 Yanıtla
  • ahmet açıkgöz: BU TEYZE YAKAMIZDAN DÜŞÜN DERKEN RECEP TAYYİBİ KASTETMİŞ ZAR. . . . GÖZLERİ İYİ GÖRMEDİĞİNDEN OLACAK HERALDE EKMELEDDİN BEYİ RECEP SANMIŞTIR. . . 31 6 Yanıtla
  • TC VATANDASİ: BOŞ BOŞ KONUŞAN BİR HANIMEFENDİ. KARŞISINDAKİ İSE TAM BİR BEYEFENDİ. İNSANLARI SEVMEYEBİLİRSİNİZ AMA BİLİP BİLMEDEN GÖKTEN ZEMBİLLE İNDİ MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ. ADAMA SORARLAR ÇOK TUTTUĞUNUZ İNSANLAR ÇOKMU ÇALIŞTILAR. . . . . . . . . . . . . . . 31 2 Yanıtla
  • orjinal: söylenecekleri söylemişsin fazla lafa gerek yok. helel olsunsana osmanlı kadını dedikleri bu olsa gerek - 6 27 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: YEMİN EDERİM 90 YAŞINDAKI DEDEM BU ADAM'DAN DAHA NET VE HIZLI KONUŞUYOR. . . . . ZAVALLI KALITESIZ MUHALEFET 10 21 Yanıtla
  • gönüller bir: ihsanoğlu ne kadar beyfendi , kadına mudahele edilmesini istemedi bırakın konuşsun dedi . düşünsenize başbakanın karşısına biri çıkıp bu lafları etseydi . korumalar başına üşüşürdü yediği dayak yanına kar kalırdı yerlerde tekmelenirdi . örnek : somada başbakanın ziyareti sırasında danışmanının yerdeki bir vatandaşı tekmelemesi , markette bir vatandaşın korumalar tarafından tekme tokat dövülmesi . 27 2 Yanıtla
  • kral: kadın haklı dağılın 11 16 Yanıtla
  • MANSUR: HALK DEDİĞİN BU CAHİL KADIN işte ?? BİZ NİYE ADAY OLAMIYORUZ DİYE SORDUĞUNA GÖRE, ANAYASAYA GÖRE EN AZ 20 MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN ADAY GÖSTERİLMESİ GEREKTİĞİNİ BİLMİYOR. YAŞINA BAKMA SEVİYESİZ VE APTAL BİR KADIN. . 20 7 Yanıtla
  • ZAFER KARDEŞLİK OLACAK: KİM NEDERSE DESİNNN TÜM DUALARIMIZ BAŞBAKANAAA. . . ZAFER İSLAMIN OLACAK İNŞALLAH 6 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı
    19:19 Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı
    19:17 THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı

    Türk Hava Yolları (THY), Mitiga Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirerek Trablus'a yeniden uçmaya başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, törende yaptığı konuşmada, Libya'ya tekrar sefer başlatmanın mutluluğunu dile getirdi ve Afrika'yı kültürlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, THY misafirleri için özel fiyatlarla seyahat imkanı sunulacak ve Trablus seferleri haftada 3 gün icra edilecek.

  • Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    19:11 Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada toplam 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek
    19:01 Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını duyurdu. Bakan Bayraktar, yeni bir doğal gaz kuyusu kazıldığını belirterek, enerji alanında denizlerdeki son durumu da paylaştı. Türkiye'nin denizlerdeki enerji filosunda toplam 6 gemi bulunuyor ve bu filonun büyütülmesi hedefleniyor.


Advertisement