İhtiyaç Sahibi 200 Aileye Yardım Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İhtiyaç Sahibi 200 Aileye Yardım Yapıldı

İhtiyaç Sahibi 200 Aileye Yardım Yapıldı

Adıyaman’da, Yoksullar ve Kimsesizler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YOKİM-DER) tarafından Adıyaman’da, ihtiyaç sahibi 200 aileye kıyafet yardımı yapıldı.

15.07.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da, Yoksullar ve Kimsesizler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YOKİM-DER) tarafından Adıyaman'da, ihtiyaç sahibi 200 aileye kıyafet yardımı yapıldı.

Hayırseverler tarafından Yokim-Der'e gönderilen kıyafetler dernek görevlileri tarafından tespit edilen yardıma muhtaç olan 200 aileye tek tek dernek binasında dağıtıldı. Yardım malzemelerini alan ailelerin sevinçleri yüzlerinden okunurken, Dernek Başkanı Mehmet Şimşek yardımların durmadan devam edeceğini belirtti.

Dernek Başkanı Şimşek, " İstanbul'dan, hayırsever iş adamları ve hayırsever vatandaşlar tarafından bizlere gönderilen yardımlar burada tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere tek tek dağıtılıyor hem onlar seviniyor hemde bizler onların sevinciyle mutlu oluyoruz. Bizleri yalnız bırakmayıp yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yardım paketlerini alan vatandaşlar oldukça mutlu olduğunu belirtirken, aynı zamanda ramazan ayı boyunca da yaklaşık ihtiyaç sahibi 500 aileye de gıda yardımında bulunulduğu ve yardımların devam edeceği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhtiyaç Sahibi 200 Aileye Yardım Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement