İhtiyaçlılar İçin Kermes Açıldı - Son Dakika
Yerel

İhtiyaçlılar İçin Kermes Açıldı

İhtiyaçlılar İçin Kermes Açıldı

Bir Damla Yardımlaşma, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi aileler ve fakir öğrencilere yardım için Kermes açıldı.

14.04.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir Damla Yardımlaşma, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi aileler ve fakir öğrencilere yardım için Kermes açıldı.

Valilik arkasında TEDAŞ yanında düzenlenen Kermes'in açılışına, merkez ilçe Yeşilyurt belediye başkanı Hacı Uğur Polat, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi Başkanı Ali Evren, 44 Malatyaspor As Başkanı iş adamı Nurettin Uğur, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kermes hakkında görüşlerini dile getiren merkez ilçe Yeşilyurt belediye başkanı Hacı Uğur Polat, "Toplumsal yardımlaşma ve dayanışmamızı gerçekleştiren bu tür sivil toplum kuruluşlarımız asıl kurumlarımızdır. Gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse vakıflarımız bir mahalledeki ihtiyaç sahiplerini bulur. Yetime ve öksüze sahip çıkar. İnşallah iyi bir ciro yakalarlar ve daha fazla hayır yaparlar" dedi.

Bir Damla Yardımlaşma, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Gülten İlhan ise, Kermes'in 21 Nisan'a kadar devam edeceğini belirterek, "Gıda ve giyecek ile mefruşat Kermes'ini ihtiyaç sahibi aileler ve fakir öğrencilere yardım için düzenledik. Topluma değer ve iyilik üretmeye gayret ediyoruz. Kermesimizi ziyaret edip, hayra katkıda bulunsunlar" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhtiyaçlılar İçin Kermes Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement