II. Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri (ICSR) Sahiplerini Buluyor - Son Dakika
Advertorial

II. Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri (ICSR) Sahiplerini Buluyor

Doğa Sigorta ana sponsorluğunda, JCI Kültür ve SocialFirefly Magazin işbirliği ile gerçekleşecek II. Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk (ICSR) Ödülleri 6 Aralık'ta Saint Michel Lisesi JeanneDarc salonunda sahiplerini buluyor.

05.12.2016 17:43  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Ödüllerin, Kamu, STK ve Büyük Şirket olmak üzere üç kategoride verileceği gecede katılımcı projelerin sunumlarının ardından ödüller takdim edilecek. Sunuculuğunu Açelya Ülgenayve Barboros Uzunöner yapacağı gece, sosyal sorumluluk şarkısıyla başlayıp ardından Engelliler Tango grubu Or-Tango ve sosyal sorumluk yanı kuvvetli olan Chromas Koro sahne almasıyla devam edecek. Gecede sosyal sorumluluk projelerinin kısa sunumlarına yer verilecek. Böylece tüm katılımcılar ve misafirler KSS alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olma şansına sahip olacak.

ICSR Proje direktörü Şevket Karadaş " Ödül gecesinde amacımız sosyal sorumluluk projesi yapan Şirket, STK, Kurum ve kuruluşları bir araya getirmek, sosyal sorumluluk konusuna dikkatleri çekip farkındalığı arttırmak ve sosyal sorumluluk projesi yapan katılımcıları ödüllendirerek teşekkür etmektir" şeklinde konuştu. Firefly Magazin genel yayın yönetmeni Eda Bohur'da her sosyal sorumluluk projesini birerateş böceği gibi gördüğünü söyleyerek 6 Aralık'ta proje sahipleriyle buluşacak olmaktan duyduğu heyecanı ifade etti.

Gecede Esenler Ortopedik Deneği tarafından yapılan seramik çalışmaları taktim edilecek. Ödülleri yaparken büyük mutluluk duyduklarını ifade eden engelli sanatçılar da geceye katılacak. Ayrıca gecede açılacak stantta seramik çalışmaları segilenecek. Çeşitli kamu kurumu temsilcileri, başkanları, ulusal ve uluslararası STK başkanları, ilgili akademisyenler, şirketlerin temsilci ve ilgili bölüm direktörlerinin yanı sıra Müge Anlı, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve Doç. Dr Oğuz Özyoral'da gecede yer alacak.

Son Dakika Advertorial II. Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri (ICSR) Sahiplerini Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement