İkbal-der Yaz Okulu Faaliyetleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İkbal-der Yaz Okulu Faaliyetleri Devam Ediyor

İkbal-der Yaz Okulu Faaliyetleri Devam Ediyor

Kahta İkbal-Der ve Kahta Bilgi Evinin düzenlediği yaz okulu etkinlikleri devam ediyor.

07.07.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta İkbal-Der ve Kahta Bilgi Evinin düzenlediği yaz okulu etkinlikleri devam ediyor.

'Bu yaz hayırla dolsun' sloganıyla yaz okulu faaliyetlerini başlatan Kahta İkbal-Der, ikinci haftayı geride bıraktı. Öğrencilerin hem zihinsel ve ruhsal hem de bedensel gelişimlerini beraber geliştirmek istediklerini belirten Yaz Okulu Koordinatörü Ömer Maçin, "Hamdolsun, başlattığımız yaz okulu beklentilerimizin üzerinde talep gördü. Hem kız hem erkek öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz Kur'an, İlmihal, Siyer, Arapça, İngilizce derslerinin yanında iftarlar, sportif faaliyetler de öğrencilerimizin gönüllerini kazandığımızı gördük. Emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi.

Yaz Okulu eğitimcileri, hayır faaliyetleri kapsamında öğrencilere veli ziyareti yaparak ramazan kumanyası verdi. Öğrenciler, kaynaşmaları ve oruç bilincini kazanmaları amacıyla eğitimcileriyle beraber iftarlara katıldı.

Yaz okulunun her sınıfı haftada bir sportif faaliyet gerçekleştirdi. Kahta gençlik merkezinde eğitimcilerin rehberliğinde voleybol, masa tenisi, dart, basketbol oynandı. Yetkililer, Ramazan ayından sonra sosyal ve sportif faaliyetlerin daha da artacağını ifade etti.

Yine öğrenciler eğitimcilerinin rehberliğinde havuzda yüzme faaliyeti gerçekleştirdi. Havuzda öğrencilerin bir hayli neşeli oldukları gözlemlendi.

Haftada bir bilgi yarışmasının da yapıldığı faaliyetlerde öğrencilerin bireysel gelişimleri de takip formları ile izleniyor.

Öğrencilerini yaz okuluna gönderen velilerin de bir hayli memnun kaldığını belirten yetkililer, bu faaliyetlerin ihtiyaç olduğunu ve talebe cevap vermekte zorlandıklarını belirttiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İkbal-der Yaz Okulu Faaliyetleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement