İkbal Gürpınar Pursaklar Halkıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

İkbal Gürpınar Pursaklar Halkıyla Buluştu

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, "Pursaklar’da ilk defa sahne alıyorum ve kendimi çok heyecanlı hissediyorum.

28.06.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, " Pursaklar'da ilk defa sahne alıyorum ve kendimi çok heyecanlı hissediyorum. Burada çok güzel bir topluluk var. Sizlerle bizi buluşturan değerli Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, Pursaklar Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahne alarak sevilen şiirleri ilçe sakinleriyle paylaştı.

Şehit Salim Akgül Parkı'ndaki Ramazan etkinliklerinde değerli isimleri ilçe sakinleri ile buluşturan Pursaklar Belediyesi, bu kez televizyon ekranlarının başarılı sunucusu İkbal Gürpınar'ı misafir etti. Gürpınar ilk defa Pursaklar'da sahne alarak şiir okudu. Çok sayıda kişinin katılımı ile gerçekleşen şiir akşamında sahneye çıkan Gürpınar, "Pursaklar'da ilk defa sahne alıyorum ve kendimi çok heyecanlı hissediyorum. Burada çok güzel bir topluluk var. Sizlerle bizi buluşturan değerli Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yaklaşık bir saat sahnede kalarak birçok şiiri Tebessüm Şehri sakinleri ile paylaşan Gürpınar'a program sonunda Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin çiçek takdim ederek teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İkbal Gürpınar Pursaklar Halkıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement